قفل سلول ها با قابلیت کپی کردن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Amirrelax
    • 2020/06/27
    • 1

پرسش قفل سلول ها با قابلیت کپی کردن

با سلام
    میخواستم بدونم امکان این هست که بعضی سلول ها رو قفل کرد ولی این امکان داشته باشه که سلول قفل شده را بشه کپی کرد و سلول کپی شده باز قفل باشه ولی محتوا قابل تغییر نباشه
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست عزیز

بهترین چیزی که به نظر من میرسه اینه که محتوای سلول رو قبل عوض شدن بگیریم و به محض تغییر همون محتوا رو داخلش بنویسیم. اینجوری قابل تغییر هست ولی هی برمیگرده به اون چیزی که بود. که درواقع دیگه قابل تغییر نیست
    واسه قسمت دوم که سلول کپی شده هم قفل بشه ممکنه بشه یه کارهایی کرد ولی کاملا بستگی داره که این کار روی چه Scope ای میخواد انجام بشه، یعنی توی یه ورک بوک هست، توی یه شیت هست، توی یه رنج هست یا حالا هر حالت دیگه ای.
    در کل بعید میدونم اکسل ابزار یا امکانی برای این منظور داشته باشه. فکر کنم تنها راهش VBA باشه، یا لااقل خودم حتما از این راه میرفتم اگه میخواستم انجام بدم
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..