نمایش تمام سطرهای یک ستون براساس بزرگترین شماره ردیف در شیت دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • narmaki

• 2014/07/30
    • 23

پرسش نمایش تمام سطرهای یک ستون براساس بزرگترین شماره ردیف در شیت دیگر

باسلام

من میخوام اطلاعاتی که در یک شیت به عنوان انبار ورودی استفاده میکنم درشیت دیگر به عنوان خروج از انبار پرینت کنم به هر نفر جدا بدم و برای این کار یک شیت تعریف کردم حالا من نیاز دارم اخرین سطری که اطلاعات وارد میکنم رو در شیت دیگر ببینم و در قالب یک حواله پرینت کنم نمونه فایل اکسل رو گذاشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..