ضرب نکردن فی واحد در گرم کالا در فاکتور فروش

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • MoReNu

• 2016/09/05
    • 72
    • 29.00

[حل شده] ضرب نکردن فی واحد در گرم کالا در فاکتور فروش

با سلام
    وقت بخیر
    دوستان بنده یک اکسل در خصوص فاکتور فروش طلا درست کردم و طوری هست که وزن طلا همیشه دقیق نیست و گاهی مثلا 2.9 گرم می شه کار مشتری
    و در اکسل فی رو ضربدر وزن طلا می کنم پیغام خطای #value! می ده
    ممنون می شم بررسی کنید فایل اکسلم رو و خطای کارم رو بگین

[ATTACH]21281[/ATTACH]
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• MoReNu

• 2016/09/05
      • 72
      • 29.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام

تست کنید لطفا!
      تشکر دوست عزیز
      در فایل شما هم نتیجه جمع رو با خطا نمایش می ده بهم

- - - Updated - - -

البته وقتی فایلتون رو دوباره دانلود می کنم مبلغ رو نمایش می ده و وقتی روی دکمه نوار زرد کلیک می کنم خطای valu می ده در سلول جمع

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

احتمالا تنظیمات اکسل شما شاید مشکل دارد
        F9 را بزنید ببینید تغییر می کند یا نه؟ یا روی سلول دارای فرمول قرار گرفته اینتر بزنید لطفا
        اگر خطای کوچکی در کنار سلول است آن را انتخاب در حالت Convert to Number قرار دهید
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• MoReNu

• 2016/09/05
          • 72
          • 29.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
          احتمالا تنظیمات اکسل شما شاید مشکل دارد
          F9 را بزنید ببینید تغییر می کند یا نه؟ یا روی سلول دارای فرمول قرار گرفته اینتر بزنید لطفا
          اگر خطای کوچکی در کنار سلول است آن را انتخاب در حالت Convert to Number قرار دهید
          متاسفانه نشد
          گزینه
          Convert to Number
          رو هم در صورتی که یک عدد به صورت تکس باشه در گزینه های خطا نشون می ده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

من ی فایل جدید درست کردم و با تابع Product ضرب کردم ببینید تغییر می کند یا نه؟
            فایل های پیوست شده
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..