ارور expreeion.error

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Pbapba

• 2015/04/11
    • 46
    • 24.00

پرسش ارور expreeion.error

این ارورچیه و چطور میشه ازش خلاص شد که فایل درست کارکنه
    من داده را از یک سایت میگیرم ولی موقع لود شدن این ارور را میده -

Click image for larger version

Name:	4.png
Views:	1
Size:	22.7 کیلو بایت
ID:	148900
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    میشه خواهش کنم فایل نمونه اکسل قرار دهید لطفا
    فکر می کنم Table اشکال خاصی داشته باشد
    مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• Pbapba

• 2015/04/11
      • 46
      • 24.00

متوجه شدم اگر فایل بسته بشه و دوباره اجرا بشه یک بار رفرش میشه انجام داد و داده ها درست میاد ولی بعدش نه --- یعنی باید هی فایل را بستو دوباره اجرا کرد
      این درصورتیه که در فایل مشابه همین ادرس و همین داده ها درست فراخوانی میشه و مشکلی نیست
      فایل های پیوست شده

کامنت

• Pbapba

• 2015/04/11
        • 46
        • 24.00

چون قبلا یم فایلایجوری موجود هست اجازه ساخت یکی مستقل را نمیده ایا راهی هست که اشکال برطرف بشه ؟ البته اگر از همان فایل کپی گرفته بشه و سایر صفحات بغیر از شیتی که داده ها در اون هست را تغییر بدیم مشکلی نیست منظورم از ابتدای متن بغیر این روش هست یعنی مستقل فایلی باز بشه و...

کامنت

چند لحظه..