سلام. من یه فایل دارم که از چندین شیت تشکیل شده. هر شیت شامل یک جدول هست که این جداول موارد مشابه هم دارن. حالا می خوام شیت اول تمام موارد این جدول ها بدون تکرار آورده بشه و مجموع مقادیر آنها هم نمایش داده بشه. و ترجیحا میخوام فرمول نویسی باشه. از چه دستوراتی باید استفاده کنم؟ فایل نمونه هم پیوست شده. ممنون
تهیه یک لیست جامع از چندین لیست
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام
به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!
پیشنهاد می شود:
یکی از سلول های جدول 1 را انتخاب Ctrl+A را بزیند تا همه جدول داده انتخاب شود Ctrl +C+C را بزنید تا Clipboard باز شود جدول 2 و 3 را انتخاب و کپی کنید الان Paste All را بزنید تا داده های 3 جدول زیر هم در دو ستون قرار بگیرند( برای راحتی و تکرار و آپدیت جداول می توانید مراحل بالا را از طریق ماکرو ضبط کنید)
حالا از یک Pivot Table ساده استفاده کنید
مرسیفایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER] -
[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت
-
شاید بشه از روش های انبارداری استفاده کرد. به فرض هر شیت مربوط به یه انبار هست که شامل قطعات و موجودیش باشه. حالا با فرض اینکه ما چندتا انبار داریم که احتمال قطعات مشابه هم توش هست و میخوایم یه لیست از کل موجودیمون از تمام انبارها داشته باشیم.Last edited by hadi6669; 2020/07/27, 20:35.کامنت
-
سلام
همانطور که دوست و استاد عزیز من ( M_Excel)اشاره کردند Power Query بهترین راحل می باشد
اما من سعی کردم طبق دستور و خواسته شما انجام دهم
تست کنید لطفا!فایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
خیلی خیلی ممنونم و شما زحمت کشیدین و بزرگواری کردین. عالی 🌹🌹کامنت
کامنت