تکرار کیلومتر در سلولهای خالی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hussein1358

• 2016/11/28
    • 37
    • 33.00

[حل شده] تکرار کیلومتر در سلولهای خالی

سلام
    من یه فایل دارم که برداشت نقشه برداری هست، می خوام وقتی کیلومتر ها رو از Merge خارج می کنم بتونم به سرعت هر کیلومتر رو در سایر خانه های خالی مربوط به خودش قرار بدم. این فایل نمونه است و فایل اصلی خیلی بیشتر از این هستش.ممنون میشم کمکم کنید.
    فایل های پیوست شده
  • hussein1358

• 2016/11/28
    • 37
    • 33.00

نوشته اصلی توسط hussein1358
    سلام
    من یه فایل دارم که برداشت نقشه برداری هست، می خوام وقتی کیلومتر ها رو از Merge خارج می کنم بتونم به سرعت هر کیلومتر رو در سایر خانه های خالی مربوط به خودش قرار بدم. این فایل نمونه است و فایل اصلی خیلی بیشتر از این هستش.ممنون میشم کمکم کنید.
    خواهشا کمک کنید

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
      • 1054

سلام

اگر منظور تان را درست متوجه شده باشم
      کل سلول های مرج را انتخاب - unmerge - در همین حالت F5 بزنید - blank cells را انتخاب - علامت مساوی = را در یکی از سلول های خالی قرار دهید بعد بعد سلول بالایی را انتخاب بعد Contl + Enter
      فایل های پیوست شده
      [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
      اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
      [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
      [/FONT][/CENTER]
      [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
      فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

پر کردن سلول های خالی با سلول بالایی

سلام
        کاملاً درسته و همچنین می تونید از ویدیوی زیر نیز کمک بگبرید:
        پر کردن سلول های خالی
        موفق باشید.
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

• hussein1358

• 2016/11/28
          • 37
          • 33.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
          سلام

اگر منظور تان را درست متوجه شده باشم
          کل سلول های مرج را انتخاب - unmerge - در همین حالت F5 بزنید - blank cells را انتخاب - علامت مساوی = را در یکی از سلول های خالی قرار دهید بعد بعد سلول بالایی را انتخاب بعد Contl + Enter
          خیلی خیلی لطف کردین
          ممنونم

کامنت

چند لحظه..