حذف سطر بدون داده یا کپی داده از سطر قبل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Mr.hidden
    • 2020/07/18
    • 3
    • 48.00

[حل شده] حذف سطر بدون داده یا کپی داده از سطر قبل

سلام دوستان، من خیلی اکسل بلد نیستم واسه همین ممکنه سوالم یکم پیش پا افتاده باشه
    من چند سری داده دارم در روزهای مختلف، در بعضی از این روزها بعضی از داده هامون موجود نیست، حالا من میخوام سطر مربوط به اون داده کامل حذف بشه(مثلا در روز 2/2/1399 مقدار a2 موجود نیست و سطر حذف شده)(برای اینکه منظورم رو راحت تر بتونم بیان کنم یک تعداد داده ی فرضی رو ایجاد کردم و در قالب عکس بیان کردم)
    [ATTACH=CONFIG]21332[/ATTACH]

اگه امکانش باشه میخوام یه حالت دیگه هم برای سطرهایی که مثلا یکی از داده ها در اون روز موجود نیست رو در نظر بگیریم به این صورت که اون داده، مقدار خودش رو از داده روز قبل بگیره (مثلا در روز 2/2/1399 که مقدار a2 موجود نیست، a2 مقدار خودش رو از روز 1/2/1399 گرفته)(برای اینکه منظورم رو تو این جدول بهتر بیان کنم سلول هایی که فاقد داده بودن رو رنگی کردم)
    [ATTACH=CONFIG]21333[/ATTACH]

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

پایین سمت چپ-تنظیمات اضافی - فایل پیوست - فایل اکسل دو عکس فوق را قرار دهید لطفا!

مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• Mr.hidden
      • 2020/07/18
      • 3
      • 48.00

خدمت شما
      فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

تست کنید لطفا!
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..