سلام دوستان گل من یك شیت 600 نفر دارم میخوام یك جستوجو پیشرفته براش بسازم ممنونم اگه كمگم كندین نمونه فایل پیوست
جستوجوى پیشرفته
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام
اگر منظور شما جستجو در تکست باکس است بهتر بود سوال در انجمن مناسب، ویژال بیسیک مطرح می گردید
اگر با توابع نیاز به جستجو دارید بیشتر توضیح دهید لطفا!
(مبنای جستجو را مشخص کنید ) دقیقا بگویید دنبال چی هستید و مثال بزنید من متوجه نشدم
من فکر می کنم که دیتا بیس شما ناقص می باشد چرا که اسامی تکراری ندارد الان چی را سرچ کنیم؟؟؟
مرسی[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER] -
سلام دوست عزیز با کسب اجازه از اساتید محترم اگر مثل فایل پیوستی که فرستادید فقط برای ستون نام میخواین جستجو انجام بشه در قسمت ستون کمکی 1 در شیت دیتا بیس فرمول CONCATENATE را حذف کنید و فقط a3 را بگزارید به مقصودتون میرسیدکامنت
کامنت