ساخت دفترچه اقساط

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

سلام،
    بله این مورد چون فرمت تاریخ هاتون به یک شکل نیست باید فرمولی بنویسیم که بتونه تاریخ هارو مقایسه کنه
    من سر فرصت اگر وقت یاری کند حتما براتون انجام خواهم داد.
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• ms2125

• 2020/06/24
      • 36

نوشته اصلی توسط M_ExceL
      سلام،
      بله این مورد چون فرمت تاریخ هاتون به یک شکل نیست باید فرمولی بنویسیم که بتونه تاریخ هارو مقایسه کنه
      من سر فرصت اگر وقت یاری کند حتما براتون انجام خواهم داد.

ممنون بابت وقتی که گذاشتی تا حدود زیاد مشکلم حله فقط همین تاریخ البته فقط تاریخ روز مشکل داره یعنی سال و ماه رو تغییر بدهی عمل میکنه تاریخ روز نمی تونه بشناسه
      بازم ممنون همین هم زحمت کشیدی

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

نوشته اصلی توسط ms2125
        ممنون بابت وقتی که گذاشتی تا حدود زیاد مشکلم حله فقط همین تاریخ البته فقط تاریخ روز مشکل داره یعنی سال و ماه رو تغییر بدهی عمل میکنه تاریخ روز نمی تونه بشناسه
        بازم ممنون همین هم زحمت کشیدی
        سلام،
        خواهش میکنم، فکر میکنم درست شده باشه.
        فایل پیوست رو بررسی بفرمایید.
        کد:
        =if(mid($m$10,6,10)=if(and(mid($m$10,6,1)="0",mid($m$10,9,1)="0"),"0"&mid(m13,6,2)&"0"&mid(m13,8,1),if(mid($m$10,6,1)="0","0"&mid(m13,6,1)&mid(m13,7,3),if(len(m13)=8,("0"&mid(m13,6,2)&"0"&mid(m13,8,1)),if(len(m13)=9,mid(m13,6,3)&"0"&mid(m13,9,1),mid(m13,6,10))))),indirect(address(k13+2,6)),$b$7)
        فایل های پیوست شده
        [/CENTER]

کامنت

• ms2125

• 2020/06/24
          • 36

نوشته اصلی توسط M_ExceL
          سلام،
          خواهش میکنم، فکر میکنم درست شده باشه.
          فایل پیوست رو بررسی بفرمایید.
          کد:
          =if(mid($m$10,6,10)=if(and(mid($m$10,6,1)="0",mid($m$10,9,1)="0"),"0"&mid(m13,6,2)&"0"&mid(m13,8,1),if(mid($m$10,6,1)="0","0"&mid(m13,6,1)&mid(m13,7,3),if(len(m13)=8,("0"&mid(m13,6,2)&"0"&mid(m13,8,1)),if(len(m13)=9,mid(m13,6,3)&"0"&mid(m13,9,1),mid(m13,6,10))))),indirect(address(k13+2,6)),$b$7)
          تاریخ روز درست شده ولی الان یه مشکل دیگه داره اینکه دیگه ابتدای سال به عنوان کارمزد حساب نمیکنه بلکه روز و ماهی که وارد میشه رو به عنوان پایه حساب میکنه
          بطور مثل اگه تاریخ ۹۹/۰۵/۲۱ انتخاب کنید سال بعد ۱۴۰۰/۰۵/۲۱ کار مزد بعدی رو‌میزنه در صورتی باید ابتدای سال یعنی فروردین سال ۱۴۰۰ که این موضوع توی فایل اول که لطف کرده بودید درست بود فقط تاریخ روز مشکل داشت

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
            • 677

نوشته اصلی توسط ms2125
            تاریخ روز درست شده ولی الان یه مشکل دیگه داره اینکه دیگه ابتدای سال به عنوان کارمزد حساب نمیکنه بلکه روز و ماهی که وارد میشه رو به عنوان پایه حساب میکنه
            بطور مثل اگه تاریخ ۹۹/۰۵/۲۱ انتخاب کنید سال بعد ۱۴۰۰/۰۵/۲۱ کار مزد بعدی رو‌میزنه در صورتی باید ابتدای سال یعنی فروردین سال ۱۴۰۰ که این موضوع توی فایل اول که لطف کرده بودید درست بود فقط تاریخ روز مشکل داشت
            سلام،
            والا با توجه به برداشتی که از سوال شما داشتم فرمول نویسی کرده ام و به نظرم الان درست داره عمل میکنه
            و الان دارید میگید فکر میکنم شاید به درستی و کامل خواسته شما متوجه نشده ام
            لطفا یک نمونه فایل آماده کنید و بصورت دستی نتیجه را در حالت ها مختلف وارد کنید و اینجا پیوست کنید تا مجددا بررسی کنم
            [/CENTER]

کامنت

• ms2125

• 2020/06/24
              • 36

نوشته اصلی توسط M_ExceL
              سلام،<br>
              والا با توجه به برداشتی که از سوال شما داشتم فرمول نویسی کرده ام و به نظرم الان درست داره عمل میکنه<br>
              و الان دارید میگید فکر میکنم شاید به درستی و کامل خواسته شما متوجه نشده ام <br>
              لطفا یک نمونه فایل آماده کنید و بصورت دستی نتیجه را در حالت ها مختلف وارد کنید و اینجا پیوست کنید تا مجددا بررسی کنم
              <br>
              <br>
              فایل های پیوست شده

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
                • 677

سلام،
                پس از اجرای فایل پیوست ابتدا روی enable content کلیک کنید تا کد ها فعال شوند
                تاریخ سررسید را تغییر داده و بررسی نمایید
                تغییرات در جدول 1 اعمال شده است
                نتیجه را اعلام کنید.
                فایل های پیوست شده
                [/CENTER]

کامنت

• ms2125

• 2020/06/24
                  • 36

[QUOTE=M_ExceL;77227]سلام،
                  پس از اجرای فایل پیوست ابتدا روی enable content کلیک کنید تا کد ها فعال شوند
                  تاریخ سررسید را تغییر داده و بررسی نمایید
                  تغییرات در جدول 1 اعمال شده است
                  نتیجه را اعلام کنید.[

واقعا زحمت کشیدی دقیقا فایل پیوست درست تشکر

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                    • 2065
                    • 72.00

پاسخ سؤال بدون کدنویسی

سلام خدمت همه ی عزیزان بخصوص جناب M_ExceL
                    جناب M_ExceL عزیز ضمن پاسخگویی به سؤال از طریق کد نویسی، فایلی را ارسال کردند که بدون کدنویسی هم پاسخگوی این عزیز هست.

با توجه به
                    حل شدن تاپیک و ضمن تشکر ویژه از M_ExceL ، فایل ایشان به تاپیک اضافه می شود.
                    موفق باشید.
                    فایل های پیوست شده
                    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
                    [/FONT][/B][/CENTER]
                    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
                    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
                    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
                    [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..