با سلام .من یه فایل اکسل دارم که بعضی از سطرهای اون hideهستن وقتی از حالت hideدر میارم و رفرش میزنم مجدد hideمیشه برای رفع مشکل چکار باید بکنم ؟
unhide بودن سطرها در اکسل
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!
از قسمت پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست - فایل اکسل نمونه خود را قرار دهید لطفا
تا توسط دوستان بررسی شود
مرسی[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER] -
فایل پیوست نمونه سوال بنده میباشدفایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام
جدول فایل شما خوشبختانه به سایت دیدبان بازار (بورس) به درستی کانکت شده است (ارتباط داده شده )
بسیار عالی عمل رفرش انجام می گیرد
فایل هاید نیست بلکه فیلتر شده است این طبیعی است که شما رفرش را بزنید آخرین اطلاعات از سایت مبدا دریافت می گردد.
شما می توانید تنظیمات لازم را انجام دهید Data>>Connections >>Properties[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
ُلام و تشکر از پاسخگویی شما .با توجه به اطلاعات کم بنده در مورد اکسل عذر خواهی میکنم از سوالاتم .بنده منیخوام اون ردیف هایی که در فایل اکسل هست رو نمایان کنم (که با توجه به فرمایش شما درست شد )اما حالا میخوام یکسری دیگه از ردیف ها مخفی بشن یا مثل فایل نمونه بشن که قابل نمایش نباشن چون لزومی نداره .بعد اینکه میخوام بر اساس حروف الفبا سورت بشن که بعد از رفرش مجدد به همین شکل سورت شده نمایش داده بشن و نیز عرض هر ستون نیز ثابت بمونه با توجه به تنظیمی که انجام میدن اما متاسفانه چون به گزینه ها اشراف کافی ندارم با سعی و خطا هم نتونستم این کا رو انجام بدم .ممنون میشم راهنمایی بفرماییدکامنت
-
سلام
فیلتر الان فعال است می توانید با توجه به نیازتان ستون A یا B یا هر ستون دیگر را فیلتر کنید کافی است داخل باکس فیلتر تیک مورد نظر را بردارید یا اضافه کنید
عرض ستون ها را فکر می کنم خودتان باید تغییر دهید چرا که عرض ستون بزرگ از Server شرکت بورس اوراق بهادار می باشد تغییر عرض ستون ساده است کافی است دربالای هر گوشه ستون موس را قرارد دهید و به سمت چپ یا راست بکشید
اما سورت کردن خودکار انجام می گیرد یا خودتان از همان گزینه فیلتر می توانید براحتی انجام دهید
مرسیفایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
[/FONT][/CENTER]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
تشکر از شما .فکر کنم متوج منظور بنده نشدید .طبیعتا یکسری از این ردیف ها اضافی هستن همانند فایل نمونه که ارسال کردم حالا من میخوام اون سطرهایی که از دید من اضافی هستن رو به حالت هاید در بیارم که با هر بار رفرش مججد به حالت سابق برنگرده .در مورد عرض ستون روشی که شما فرمودید باز هم فکر کنم متوجه منظور نشدید .من منظورم این بود که با توجه به اینکه با هر بار رفرش تنظیمات بهم میخوره چطور میتونم عرض ستونها را طوری تنظیم کنم که با هر بار رفرش تغییر ایجاد نشهLast edited by chicamika; 2020/08/11, 17:08.کامنت
کامنت