یک جدول سرچ ، فقط هنگام سرچ جدول بهم میریزه لطفا کمک کنید ممنونم.
ایراد در سرچ
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
سلام
من فایل شما را نگاه کردم
لیست باکس شما داده ها را برعکس نشان میدهد
یعنی ستون کد کالا اولین ستون است ولی در لیست باکس شما رفته آخرین ستون
فکر کنم اگر لیست باکس تان را reverse کنید درست بشود انشالله[FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT] -
سلام
نه عزیز اگه دقت کرده باشید زمان سرچ یک ستون جابجا میشه (عقب میره).
علت ایراد تو کد سرچه.هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموختکامنت
-
سلام،
این رو تست کنید :
به شماره شیت دقت داشته باشید.کد:Private Sub TextBox1_Change() Dim j ListBox1.Clear Dim c As Range For Each c In Sheet4.Range("a3", Sheet4.Range("a10000").End(xlUp).Address) If InStr(1, c.Text, TextBox1.Text, vbTextCompare) <> 0 Then If c.Text <> "" Then ListBox1.AddItem ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, 0) = c.Offset(0, 1).Value ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, 1) = c.Value For j = 2 To 7 ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, j) = c.Offset(0, j).Value Next j End If End If Next c Label3.Caption = ListBox1.ListCount End Sub[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت
-
سلام
متاسفانه باز هم مشکل داره. لیست و بر اساس کد جدید الصاق کردم.فایل های پیوست شدههر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموختکامنت
-
سلام.gif)
عکسی برایتان ارسال میکنم که نشان میدهد لیبل شما با جدولتان معکوس است
همچنان معتقدم اگر لیست باکس تان را revers کنید احتمال زیاد مشکلاتان حل میشود انشا الله
ضمنا برخی کد فایلتان را عجالتا تغییر دادم نیمی از مشکلتان حل شده فقط ستون کد شناسایی hide میشه[FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT]کامنت
-
کد:Private Sub TextBox1_Change() Dim j ListBox1.Clear ListBox1.ColumnCount = 18 ListBox1.TextAlign = fmTextAlignCenter Dim c As Range For Each c In Sheet5.Range("c3", Sheet5.Range("c10000").End(xlUp).Address) If InStr(1, c.Text, TextBox1.Text, vbTextCompare) <> 0 Then If c.Text <> "" Then ListBox1.AddItem ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, 0) = c.Offset(0, -1).Value ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, 1) = c.Offset(0, 0).Value ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, 2) = c.Offset(0, 1).Value For j = 1 To 15 ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, j + 2) = c.Offset(0, j + 1).Value Next j End If End If Next c Label3.Caption = ListBox1.ListCount End Sub[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت
-
سلام.gif)
ببخشید بعلت ایراد سایت فایل من در پست قبلی برایتان ارسال نشده
شما چی را کنترل کردید؟فایل های پیوست شده[FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT]کامنت
-
هر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموختکامنت
-
کد:Private Sub TextBox1_Change() Dim j ListBox1.Clear ListBox1.ColumnCount = 18 ListBox1.TextAlign = fmTextAlignCenter Dim c As Range For Each c In Sheet5.Range("c3", Sheet5.Range("c10000").End(xlUp).Address) If InStr(1, c.Text, TextBox1.Text, vbTextCompare) <> 0 Then If c.Text <> "" Then ListBox1.AddItem ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, 0) = c.Offset(0, -1).Value ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, 1) = c.Offset(0, 0).Value ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, 2) = c.Offset(0, 1).Value For j = 1 To 15 ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, j + 2) = c.Offset(0, j + 1).Value Next j End If End If Next c Label3.Caption = ListBox1.ListCount End Sub
متشکرم استاد حل شد. با سپاس فراوانهر گاه خدا تو را به لبه پرتگاه برد باز به او اعتماد کن چون يا تو را از پشت خواهد گرفت يا پرواز را به تو خواهد آموختکامنت

کامنت