سلامدوستان همینطور که در فایل اکسل مشاهده میکنید من قصد دارم برای جدول داخل فایل که مربوط به تعداد پرواز های کنسل شده و اوکی شده هر پرواز است .نمودار میله ای درست کنم اما موفق نشدم . ایا ممکن هست نمداری باشد که مولفه اول را با رنگ سبز و مولفه دوم را با رنگ قرمز نشان دهد؟ امکان تغییر شمایل جدول برای فایلی که دارم ممکن نیست
رسم نمودار مناسب برای داده هایی با دو مولفه
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]
کامنت