مخفی و آشکار سازی ردیف های خالی یا صفر به صورت اتوماتیک

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • rb_reza

• 2015/06/04
    • 9
    • 57.00

پرسش مخفی و آشکار سازی ردیف های خالی یا صفر به صورت اتوماتیک

سلام من یک گزارش مرور حساب دارم که بر حسب سطح چهارم امکان داره برخی حسابها صفر و برخی دیگر دارای مبلغ باشند حالا میخوام کاری کنم وقتی مثلا سطح چهارم گزارشم رو فیلتر کردم "علی" صرفا حسابهایی که دارای گردش هستند نشان داده بشوند و حسابهایی فاقد گردش اتوماتیک مخفی بشوند و مجدد که سطح چهارم رو تغییر دادم اگر لازم شد ردیف های مخفی که دارای مقدار هستند آشکار بشوند و مجدداً ردیف های خالی مخفی بشوند.

• alfa

• 2012/05/18
    • 157
    • 4.00

سلام
    میشه یک نمونه فایل بگذارید؟
    [FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT]

کامنت

• rb_reza

• 2015/06/04
      • 9
      • 57.00

سلام لطفاً فایل پیوست را مشاهده کنید
      فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

با اجازه دوستان

می توانید از فیلتر ساده استفاده کنید یا از پیوت تیبل
        سعی کردم طبق دستور شما انجام بشه

امتحان کنید لطفا!
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• rb_reza

• 2015/06/04
          • 9
          • 57.00

با تشکر از شما دوست عزیز--- امکان استفاده از پیوت تیبل رو بنابر دلایلی ندارم و گرنه کار رو ساده تر می کند؛ بیشتر دنبال کد نویسی برای این کار بودم و روش شما رو بلد نبودم و همین زحمت شما هم نتیجه بخش هست .مرسی

کامنت

• alfa

• 2012/05/18
            • 157
            • 4.00

سلام
            با اجازه آقا saed

اگر نتیجه درست بود میتواند کلید ها را حذف و آن را اتوماتیک کنید
            فایل های پیوست شده
            [FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT]

کامنت

• rb_reza

• 2015/06/04
              • 9
              • 57.00

با تشکر ولی یک مشکل و یک سوال: مشکل اینکه کد درست کار نمیکنه و با تغییر سطح چهارم ردیف های فاقد گردش(صفر) را مخفی نمیکند و صرفاً ردیف 7 را در صورت فاقد گردش بودن مخفی میکند؛؛ سوال هم اینکه چطور میشه دکمه ها رو حذف کرد تا عملکرد کد اتوماتیک بشود؟

کامنت

چند لحظه..