گزارش گیری از جدول داده ها در شیت دیگر

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • moein62

• 2020/04/24
    • 15
    • 9.00

[حل شده] گزارش گیری از جدول داده ها در شیت دیگر

سلام و عرض ادب خدمت استاتید
    از شیت هزینه های کلی آبسرد میخوام به صورت اتومات هزینه هایی که مربوط به هر طرف حساب میشه در حساب خودش در یک شیت دیگه بشینه ، میدونم از طریق تیبل پیوت میشه اینکارو کرد اما بلد نیستم متاسفانه
    من فایل نمونه رو ارسال میکنم ، ممنون میشم دوستان گرامی راهنمایی بفرمایند
    طرف حساب های ما چهار نفر هستند که از لیست کشویی انتخاب میشن ( فواد ، خلیل ، طلبکاران ، بدهکاران )
    لطفا اگر شرطی میذارد لطفا تا سطر 3500 میخوام این شرط برقرار باشه

ابسرد.xlsx
    ابسرد.xlsx
  • mohsenrasti

• 2020/04/01
    • 46
    • 81.00

نوشته اصلی توسط moein62
    سلام و عرض ادب خدمت استاتید
    از شیت هزینه های کلی آبسرد میخوام به صورت اتومات هزینه هایی که مربوط به هر طرف حساب میشه در حساب خودش در یک شیت دیگه بشینه ، میدونم از طریق تیبل پیوت میشه اینکارو کرد اما بلد نیستم متاسفانه
    من فایل نمونه رو ارسال میکنم ، ممنون میشم دوستان گرامی راهنمایی بفرمایند
    طرف حساب های ما چهار نفر هستند که از لیست کشویی انتخاب میشن ( فواد ، خلیل ، طلبکاران ، بدهکاران )
    لطفا اگر شرطی میذارد لطفا تا سطر 3500 میخوام این شرط برقرار باشه

[ATTACH]21378[/ATTACH]
    [ATTACH=CONFIG]21378[/ATTACH]

سلام دوست عزیز فایل پیوست رو چک کنید
    فایل های پیوست شده

کامنت

• moein62

• 2020/04/24
      • 15
      • 9.00

سلام برادر ، اون چیزی که من میخوام نیست
      نمونه شیت هایی که میخوام ایجاد بشه رو در فایل جدید میذارم ، فقط چون میخوام برای هر کدام از طرف حساب ها ، در یک شیت جداگانه گزارش داشته باشم و همچنین ستونهایی تاریخ ، شرح و مبلغ در تمام شیت ها باشه

ابسرد11.xlsx

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

تست کنید لطفا!
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• moein62

• 2020/04/24
          • 15
          • 9.00

ممنون برادر ، دقیقا همون چیزی بود که میخواستم خیلی خیلی سپاس

کامنت

چند لحظه..