سلام
اصلا شما میتوانید فایل را باز کنید؟ اگر فایل باز نمیشود باید آنرا unrar یا unzip کنید تا از حالت فشرده سازی خارج شود
اگر میتوانید و فایل باز شد ممکن است بالای صفحه همچنین پیغامی برای اولین بار بیایید اگر هم نیامد ایرادی ندارد
مهم اینه که کلید های command bottonبرای شما کار کند
وقتی کلید را فشار میدهید اول از شما محدوده کدام سلولها را میپرسد که باید با drag کردن موس محدوده سلولهایتان را مشخص کنید و ok کنید
بعد از شما چه رنگی میخواهید شمارش شود را میپرسد که شما بایدتنهای یکی از سلولی که رنگ مورد نظرتا ن است را انتخاب کنید
بعد به شما تعدا رنگ مورد نظر و تعدا سلولهایی که انتخاب کرده اید را میدهد
ضمنا اگر پست زیر متعلق به شماست و جواب را دریافت کردید آنرا حل شده بزنید!
یش بینی ماه آینده با توجه به روند ماههای قبل
با سلام و خسته نباشید من با توجه به روند هزینه هام میخوام پیش بینی کنم ماه بعد احتمال اینقد هزینه میشود واقعیتش من فقط اومدم میانگین گرفتم که این زیاد بنظرم پیش بینی نیست تو اینترنت جستجو کردم نوشته بود پیش بنی میکنه این تابع forecast متاسفانه بلد نبود با این ماه مرتب کنم و داده ای بدست بیارم ممنونم میشم شما این کار رو برای بنده انجام بدید.حالا چه با این فرمول چه با فرمول یا روش مد نظر خودتون
سلام
اصلا شما میتوانید فایل را باز کنید؟ اگر فایل باز نمیشود باید آنرا unrar یا unzip کنید تا از حالت فشرده سازی خارج شود
اگر میتوانید و فایل باز شد ممکن است بالای صفحه همچنین پیغامی برای اولین بار بیایید اگر هم نیامد ایرادی ندارد
سلام روزتون بخیر بله الان مشخص شد ولی اینگار دستی وارد شده یا با فرمولی این کار انجام شده ؟
لطفا مراحل اینکارو بگید ؟
مهم اینه که کلید های command bottonبرای شما کار کند
وقتی کلید را فشار میدهید اول از شما محدوده کدام سلولها را میپرسد که باید با drag کردن موس محدوده سلولهایتان را مشخص کنید و ok کنید
بعد از شما چه رنگی میخواهید شمارش شود را میپرسد که شما بایدتنهای یکی از سلولی که رنگ مورد نظرتا ن است را انتخاب کنید
بعد به شما تعدا رنگ مورد نظر و تعدا سلولهایی که انتخاب کرده اید را میدهد[/QUOTE]
سلام روزتون بخیر بله الان مشخص شد ولی اینگار دستی وارد شده یا با فرمولی این کار انجام شده ؟
لطفا مراحل اینکارو بگید ؟
[/QUOTE]
سلام
بله فرمول داره که در پس زمینه command botton نوشته شده
طریقه دیدن فرمول را برایتان عکسش را فرستادم
خوبی این روش اینه که شما هر رنگی را انتخاب کنید
و هر تعداد سلول را شمارش کنید
کامنت