فرمول پیدا کردن بیشترین عبارت به کار رفته در یک ستون

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • edvvin

• 2020/08/02
    • 38

پرسش فرمول پیدا کردن بیشترین عبارت به کار رفته در یک ستون

سلام دوستان عزیز من احتیاج به فرمولی که بیشترین عبارت به کار رفته شده در یک ستون رو واسم پیدا کنه .
    اگر لطف کنید هم فرمولی که فیلتر رو لحاظ میکنه بهم بدید و هم فرمولی که کلی نشون میده و بدون لحاظ فیلتر.
    به عنوان مثال در فایل زیر میخوام ببینم کدام خلبان بیشترین پرواز رو داشته . حالا چالش من اینجاست که اگر دو خلبان بیشترین پرواز رو داشته باشند چطور نشون میده ؟!!
    خیلی ممنون از همه ی دوستان
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• edvvin

• 2020/08/02
      • 38

سعید اقا خیلی لطف کردی ممنون . ولی وقتی فیلتر می کنم جواب نمیده . چون گاهی نیاز اطلاعات فیلتر بشه و تو اون بیشترین خلبان پرواز کرده رو مشخصکنیم . هر دو نوع فرمول لازمه . یعنی هم یکی فرمول کلی و دیگری فرمولی که فیلتر رو هم لحاظ کنه

کامنت

چند لحظه..