انتقال اطلاعات از یک شیت به شیت دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
    • 110
    • 29.00

پرسش انتقال اطلاعات از یک شیت به شیت دیگر

با سلام
    من یک جدول بشرح فایل پیوست دارم که میخوام جمع ساعات مربوط به جلسات یک نفر رو به جدولی در شیت دیگه ای جهت محاسبات ارسال کنه لطفا راهنمایی کنید .
    فایل های پیوست شده
  • alfa

• 2012/05/18
    • 157
    • 4.00

سلام
    فایل پیوست
    فایل های پیوست شده
    [FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
      • 110
      • 29.00

سلام مجدد بازم فکر کنم مطلب رو خوب نرسوندم میخوام اطلاعات مرتبط با کد ملی مربوطه رو برام بنشونه چون ممکنه تریتب اسامی بهم بخوره بشیتر مد نظر من کد ملی ست
      فایل های پیوست شده

کامنت

• alfa

• 2012/05/18
        • 157
        • 4.00

فایل های پیوست شده

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
          • 110
          • 29.00

دوست عزیز منظورم این بود که فرمولی در سلول تعریف بشه که من اگر در شیت یک کد ملی رو عوض کنم و در شیت دو کد ملی رو بذارم دقیقا اطلاعات هر فرد رو بهم بده بعنوان مثال اگر جای علی با نفر بعدی عوض شد در جدول شیت یک خودکار تغییر در شیت دو انجام بشه ولی با این فرمول شما اینکار انجام نمیشه و اطلاعات علی تغییر میکنه

کامنت

• alfa

• 2012/05/18
            • 157
            • 4.00

نوشته اصلی توسط hosseinarezoomandan
            دوست عزیز منظورم این بود که فرمولی در سلول تعریف بشه که من اگر در شیت یک کد ملی رو عوض کنم و در شیت دو کد ملی رو بذارم دقیقا اطلاعات هر فرد رو بهم بده بعنوان مثال اگر جای علی با نفر بعدی عوض شد در جدول شیت یک خودکار تغییر در شیت دو انجام بشه ولی با این فرمول شما اینکار انجام نمیشه و اطلاعات علی تغییر میکنه

سلام بزرگوار
            بهتره اول شما منظور خودتون را بطور واضح برای خودتون مشخص کنید بعد سئوالتان را در انجمن مطرح کنید تا وقت و اجر سایرین را ضایع نکنید
            متاسفانه بنده نمیتوانم کمکتون کنم
            از سایر دوستان کمک بگیرید
            سپاس

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
              • 1054

سلام
              تست کنید لطفا!
              فایل های پیوست شده
              [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
              اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
              [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
              [/FONT][/CENTER]
              [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
              فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
              [/FONT][/CENTER]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
                • 110
                • 29.00

استاد ارجمند تو این موضوع هم کمک بزرگی کردید ممنونم اما چون سوال قبلی رو بستم و نمیتونم ویرایش کنم میشه بفرمایید در جدولی که برام فرستادید و مجدد پیوست کردم چطور میشه سرگروه ها رو به ترتیب حروف الفبا مرتب کرد به صورتیکه که زیر گروه ها بهم نریزه ؟؟؟
                فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
                  • 1054

سلام
                  بهتر است
                  یک تاپیک جدید ایجاد کنید
                  دیتابیس منظم و مرتب داشته باشید
                  [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
                  اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
                  [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
                  [/FONT][/CENTER]
                  [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
                  فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
                  [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..