شمارش تعداد سلول های کد و زیر مجموعه

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
    • 110
    • 29.00

[حل شده] شمارش تعداد سلول های کد و زیر مجموعه

با سلام
    در یک شیت اکسل اطلاعات افراد زیادی رو دارم که یک نفر سرگروه دارند و هر سر گروه چند نفر زیر مجموعه حالا چند تا آمار لازم دارم و اونم اینکه چند تا سرگروه داریم ، هر سرگروه چند تا زیر مجموعه داره ، هر گروه چند تا عضو داره لطفا راهنمایی کنید نمونه فایل گذاشتم
    فایل های پیوست شده
  • alfa

• 2012/05/18
    • 157
    • 4.00

سلام
    فایل پیوست

چون شما کلی گفته بودید و فایل شما خام بود من هم طریقه درست طراحی و توسعه جدول را برایتان ارسال کردم
    شما به همین روش میتوانید باقی سرگروهها و زیر مجموع ایشان را توسعه دهید
    فایل های پیوست شده
    [FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
      • 110
      • 29.00

با سلام احتمالا مطلب رو خوب نرسوندم یک جدول واقعی که مد نظرم هست رو فرستادم و خواسته مو بیان کردم اگر میشه راهنمایی کنید
      فایل های پیوست شده

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

نوشته اصلی توسط hosseinarezoomandan
        با سلام احتمالا مطلب رو خوب نرسوندم یک جدول واقعی که مد نظرم هست رو فرستادم و خواسته مو بیان کردم اگر میشه راهنمایی کنید
        با سلام،
        اگر کل اطلاعاتتون رو به همین صورت و با رنگ مشخص کردید و الان تصمیم گرفتید تفکیک کنید شاید بشه با کد نویسی نتیجه گرفت
        اینکه به هر شکلی داده ها رو وارد کنید و بخواهید گزارش مورد نظر رو تهیه کنید کار دشوار خواهد شد
        ولی اگر جدولتونو اصولی تر طراحی کنید راحت میشه داده ها رو استخراج کرد
        [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
        [/CENTER]

کامنت

• alfa

• 2012/05/18
          • 157
          • 4.00

سلام
          من فایل نمونه را برایتان ارسال کردم
          آموزش تصویری راه حل را هم میفرستم
          لطفا خودتون الباقی را ادامه دهید
          فایل های پیوست شده

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
            • 110
            • 29.00

با سلام و عرض تشکر نه اینجوری با همون فرمول اول تون هم جواب میداد ولی وقتی یک داده آماری زیادی داشته باشم برای هر کدوم دونه به دونه باید اینکار انجام بشه که دشواری های خودشو داره و زمان بره من منظورم این بود که یک فرمولی بنویسم که با گسترش دادن به همه سلول ها در کمترین زمان ممکن جواب بده

کامنت

• alfa

• 2012/05/18
              • 157
              • 4.00

سلام بزرگوار
              بهتره اول شما منظور خودتون را بطور واضح برای خودتون مشخص کنید بعد سئوالتان را در انجمن مطرح کنید تا وقت و اجر سایرین را ضایع نکنید
              متاسفانه بنده نمیتوانم کمکتون کنم
              از سایر دوستان کمک بگیرید
              سپاس

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
                • 1054

سلام

تست کنید لطفا!

دیتابیس شما ناقص و نامرتب می باشد. اصول دیتابیس را رعایت فرمایید لطفا
                مرسی
                فایل های پیوست شده
                [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
                اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
                [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
                [/FONT][/CENTER]
                [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
                فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
                [/FONT][/CENTER]

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
                  • 1054

سلام
                  طبق خواسته شما
                  تست کنید لطفا!
                  فایل های پیوست شده
                  [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
                  اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
                  [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
                  [/FONT][/CENTER]
                  [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
                  فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
                  [/FONT][/CENTER]

کامنت

• hosseinarezoomandan

• 2013/04/28
                    • 110
                    • 29.00

ممنون استاد بزرگ کمک خیلی بزرگی بهم کردید سپاس

کامنت

چند لحظه..