لود شدن نوار پیشرفت در زمان باز شدن فایل اکسل.

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • heidar76

• 2019/08/04
    • 13

پرسش لود شدن نوار پیشرفت در زمان باز شدن فایل اکسل.

سلام دوستان.
    یه پروگرس بار دارم که میخوام در زمانی که فایل اکسل رو باز میکنم نشون داده بشه. البته بسته به زمان باز شدن کامل فایل باشه. مثلا زمانی که فایل اکسل سنگین میشه و یه کم دیرتر باز میشه این نوار پیشرفت هم به اندازه زمان باز شدن فایل لود بشه.
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    فایل رو ضمیمه کردم.
    فایل های پیوست شده
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست عزیز

متاسفانه کد VBA یا هر کدی که داخل فایل اکسل شما هست بعد از باز شدن کامل فایل اجرا میشه نه همزمان با باز شدن و عملا بعدشم که نیازی به Progressbar نیست چون 100% شده.
    اکسل خودش درصد میندازه، اگه بخواین میتونید از زبان برنامه نویسی AutoIt استفاده کنید که توابع قوی ای در زمینه خوندن اطلاعات روی صفحه و آنالیز کردنشون داره. اونوقت اون برنامه فایل رو اجرا کنه و اون درصد رو بخونه و در کنارش یه پروگرس بار هم نشون بده!
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..