فایل اکسل بشدت حیاتی باز نمیشود

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Sepehraliof

• 2020/08/17
    • 7

پرسش فایل اکسل بشدت حیاتی باز نمیشود

سلام از دیتابیس وبسایت سی.‌آر‌.ام شرکت فایل پشتیبان گرفته بودم که شد حدود ۳.۵ گیگ اکسل. حالا دیتابیس رو از دست دادم و هرکاری میکنم این اطلاعات برنمیگرده.
    وقتی سعی میکنم بازش کنم برنامه اکسل باز میشه ولی دیتا بالا نمیاد، با هر مدل برنامه‌ای که بگید سعی کردم باز نشد.
    با چند مدل برنامه هم repair کردم باز هم نشد.
    یکی از دوستان گفت شاید مشکل بخاطر رم سیستمه که بعد روی چند تا سیستم و لپ‌تاپ مختلف بازش کردم بازم نشد.
    راهی هست؟ لطفا کمک کنید اگه میتونید، کار پونزده نفر آدم به این فایل گره خورده (
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

سلام،
    آیا فایل پشتیبان شما همیشه حجم بالایی داشته؟ یا اینبار به این حجم درومده؟
    چه تعداد ردیف دیتا بوده است؟
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• smartman

• 2012/01/18
      • 170

نوشته اصلی توسط Sepehraliof
      سلام از دیتابیس وبسایت سی.‌آر‌.ام شرکت فایل پشتیبان گرفته بودم که شد حدود ۳.۵ گیگ اکسل. حالا دیتابیس رو از دست دادم و هرکاری میکنم این اطلاعات برنمیگرده.
      وقتی سعی میکنم بازش کنم برنامه اکسل باز میشه ولی دیتا بالا نمیاد، با هر مدل برنامه‌ای که بگید سعی کردم باز نشد.
      با چند مدل برنامه هم repair کردم باز هم نشد.
      یکی از دوستان گفت شاید مشکل بخاطر رم سیستمه که بعد روی چند تا سیستم و لپ‌تاپ مختلف بازش کردم بازم نشد.
      راهی هست؟ لطفا کمک کنید اگه میتونید، کار پونزده نفر آدم به این فایل گره خورده (
      فایل شما باید بررسی بشه. (دست کم از طریق برنامه‌های Remote Desktop مثل AnyDesk). در صورت تمایل به آیدی @SOSMrExcel_Admin در تلگرام پیام بدید.

کامنت

• Sepehraliof

• 2020/08/17
        • 7

یک بار فقط همه دیتا رو گرفتم که حجمش انقدر شده. باقی اکسل هایی که میگرفتم دیگه خیلی میشد ۱۰۰مگ.
        حدودا ده میلیون ردیف بوده.

کامنت

• Sepehraliof

• 2020/08/17
          • 7

نوشته اصلی توسط M_ExceL
          سلام،
          آیا فایل پشتیبان شما همیشه حجم بالایی داشته؟ یا اینبار به این حجم درومده؟
          چه تعداد ردیف دیتا بوده است؟
          یک بار فقط همه دیتا رو گرفتم که حجمش انقدر شده. باقی اکسل هایی که میگرفتم دیگه خیلی میشد ۱۰۰مگ.
          حدودا ده میلیون ردیف بوده.

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
            • 2011/10/19
            • 4377
            • 70.00

با سلام ایمپورت از طریق اکسس و یا stata رو امتحان کنید
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• Sepehraliof

• 2020/08/17
              • 7

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
              با سلام ایمپورت از طریق اکسس و یا stata رو امتحان کنید
              میشه بگید چجوری؟

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                • 2011/10/19
                • 4377
                • 70.00

میشه بگید چجوری؟
                در اکسس از تب external data گزینه excel رو انتخاب و پنجره ای که باز میشه مراحل رو اجرا کنید
                در stata از تب فایل گزینه import و سپس گزینه excel
                به احتمال زیاد باید باز بشه
                [CENTER]
                [SIGPIC][/SIGPIC]
                [/CENTER]

کامنت

• Sepehraliof

• 2020/08/17
                  • 7

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
                  در اکسس از تب external data گزینه excel رو انتخاب و پنجره ای که باز میشه مراحل رو اجرا کنید
                  در stata از تب فایل گزینه import و سپس گزینه excel
                  به احتمال زیاد باید باز بشه
                  نشد که نشد. ببینید دیتای داخلش سالمه با برنامه xml view میشه دیدشون ولی یکی یکی! چند نفر گفتن بخاطر حجمش باز نمیشه

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
                    • 677

فایلتون با چه پسوندی ذخیره شده؟
                    چه تعداد شیت داره؟
                    اگر خواستید من فردا سر فرصت یه اسکریپت مینوسیم میزارم براتون تست کنید ببینید می تونه بخونه؟
                    [/CENTER]

کامنت

• Sepehraliof

• 2020/08/17
                      • 7

نوشته اصلی توسط M_ExceL
                      فایلتون با چه پسوندی ذخیره شده؟
                      چه تعداد شیت داره؟
                      اگر خواستید من فردا سر فرصت یه اسکریپت مینوسیم میزارم براتون تست کنید ببینید می تونه بخونه؟
                      با پسوند xlsx و یک شیت داره. با یه برنامه به اسم xmlview میشه ازش اطلاعات کشید بیرون که نشون میده اطلاعات اون تو هست. ولی خب یدونه یدونه سلولارو نشون میده که میشه ۷۰ میلیون سلول! و خوندن و باز ساختنش از رو اون ده سال طول میکشه. اگه این کارو بکنید من یه دنیا ممنون میشم و تا همیشه مدیون‌تون

کامنت

• alfa

• 2012/05/18
                        • 157
                        • 4.00

سلام علیکم
                        اگر واقعا فایل شما بسیار حیاتی است
                        پیشنهاد میکنم بجای خوددرمانی و اتلاف وقت خودتان ، و پاک کردن تمام ردهای زنجیره بازیابی اطلاعات سیستمتان
                        به یک مرکز معتبر بازیابی اطلاعات در تهران مراجعه کنید و کار را به کاردان ش بسپارید و زودتر به نتیجه برسید
                        مثل این میماند بیماری سکته کرده است و شما بجای انتقال فوری بیمار به بیمارستان وقت خود را در این داروخانه به اون داروخانه برای تهیه اسپرین تلف میکنید
                        [FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT]

کامنت

• Sepehraliof

• 2020/08/17
                          • 7

عزیز یک نفر متخصص نرم‌افزار از ژاپن داره روش کار میکنه، پشتیبانی مایکروسافت و چند نفر دیگه تو ایران. نمیشه که نمیشه‌ میگن فایل سالمه بخاطر سایزش باز نمیشه خود اکسل نمیتونه بازش کنه

کامنت

• alfa

• 2012/05/18
                            • 157
                            • 4.00

عزیز یک نفر متخصص نرم‌افزار از ژاپن داره روش کار میکنه، پشتیبانی مایکروسافت و چند نفر دیگه تو ایران. نمیشه که نمیشه‌ میگن فایل سالمه بخاطر سایزش باز نمیشه خود اکسل نمیتونه بازش کنه

اگر اینطور که خود عنوان میکنید متخصصان دنیا دارند روی فایلتان کار میکنند و حتی مایکروسافت هم نتونسته بازش کنه پس باید صلوات بفرستید و نذر کنید !!
                            و اگر دوستان انجمن بتوانند راه حلی برایتان گیر بیاورند جایزه بدهید.

بحر حال برایتان آرزوی توفیق میکنم و پیشنهاد میکنم یکبار هم فایلتان را به فرمت CSV
                            در اکسل 2016 تغییر دهید
                            [FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT]

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
                              • 677

با پسوند xlsx و یک شیت داره. با یه برنامه به اسم xmlview میشه ازش اطلاعات کشید بیرون که نشون میده اطلاعات اون تو هست. ولی خب یدونه یدونه سلولارو نشون میده که میشه ۷۰ میلیون سلول! و خوندن و باز ساختنش از رو اون ده سال طول میکشه. اگه این کارو بکنید من یه دنیا ممنون میشم و تا همیشه مدیون‌تون
                              با سلام،
                              این فایل را دانلود کنید
                              توضیح :
                              این فایل روی ویندوز 10 به درستی کار می کند
                              قبل از اجرای برنامه می بایست پیش نیاز زیر را دانلود و نصب نمایید
                              دانلود پیش نیاز
                              ابتدا از فایلتون کپی تهیه کنید و در مسیر دیگری ذخیره نمایید
                              جهت شروع نام فایلتون را به My_xlsx_file تغییر بدید سپس اون رو در مسیر فایل اجرایی قرار بدید (مسیر فایل M_ExceL)
                              اکنون فایل M_ExceL را اجرا کنید و عدد 5 را وارد کنید و اینتر کنید سپس 1000 را وارد کنید و اینتر کنید
                              اگر فایل موفق با اسخراج داده شود فایلی با نام New_xlsx_file در همان مسیر و به تعداد 1000 ردیف ایجاد می کند
                              با توجه به حجم فایلتون ممکنه عملیات زمانبر و یا ناموفق باشد
                              جهت درک چگونگی عملکرد این برنامه می تونید روی فایل اکسل دیگری هم تست نمایید
                              ویدویی کوتاه جهت راهنمایی بهتر قرار داده ام
                              دانلود آموزش تصویری
                              اگر فایلتون رو داشتیم شاید تست های دیگری هم میشد انجام بدیم
                              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..