پیش نمایش پرینت در فایل اکسلی که مخفی میباشد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mahbobhm
    • 2016/06/16
    • 1
    • 26.00

پرسش پیش نمایش پرینت در فایل اکسلی که مخفی میباشد

سلام دوستان من یک فایل دارم که ان را بصورت فرم باز میکنم و واکسل را در حالت مخفی گذاشتم .لذا با مشکل عدم پرینت شیت های را که میخوام پرینت بگیرم دارم . کسی میتونه راهنمایم بکنه چکار کنم
    ذکر نکته : در حالت غیر مخفی پیش نمایش میاد . ولی چون من میخوام شیت ها ویا فایل اکسل مخفی باشه و این عملیات برام قابل انجام باشه.
    باتشکر
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست عزیز
    از اونجایی که سوال رو در بخش VBA مطرح کردین من فرض میکنم که PrintPreview رو هم از طریق VBA دارید میگیرید.
    من دوتا راه رو پیشنهاد میکنم امیدوارم که جوابگوی نیازتون باشه:

• راه اول اینه که بجای PrintPreview مستقیما PrintOut کنید، اینطوری مشکلی هم پیش نمیاد.
    • راه دوم اینه که قبل از PrintPreview شیت رو از حالت مخفی در بیارید و بعد از پرینت مجددا مخفی کنید.

فقط من راه دوم رو تست کردم، گویا اگه کنسل بشه PrintPreview برنامه پیغام خطا میده که با Try Catch و یا On Error باید بشه خطا رو مدیریت کرد.
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..