فراخوانی کامنت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • arash7553
    • 2012/12/09
    • 1

پرسش فراخوانی کامنت

سلام
    ببخشید سوالی دارم، چطور میشه بهمراه فرمولی که اطلاعات رو از رو شیت دیگه میخونه، کامنتی هم اگر وجود دارد بیاره، من فرمی دارم که در اون میره با توجه به فرمول هایی که نوشتم سلول مورد نظر رو فراخوانی میکنه، حالا بعضی از این سلول ها کامنت دار هستند، چطور میشه تو فرمول نویسی فراخوانی جواب، کامنت هم اگر داره با خودش بیاره.
    سپاس
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

می توانید در صورت نیاز از پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست ، فایل اکسل نمونه بارگزاری نمایید.

تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..