انتقال اطلاعات با توجه به انتخاب کامبو باکس به سط مورد نظر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • 11111

• 2016/12/07
    • 12

پرسش انتقال اطلاعات با توجه به انتخاب کامبو باکس به سط مورد نظر

سلام تو محیطvb چند تا تکست باکس دارم که اطلاعات میگیره و توی سلول های اکسل میبره حالا یک کامبو باکس قرار دادم و میخوام وقتی از کامبو باکس عنوان مورد نظر را انتخاب کردم بره تو سلول همون عنوان را پیدا کنه و اطلاعات داخل تکس باکس روتو همون ردیف مقابلش قرار بده
    ممنونم از راهنماییتون
    یاعلی
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

از پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست، یک فایل اکسل نمونه کوتاه قرار دهید تا دوستان بتوانند در اولین فرصت ، بهترین پاسخ را ارسال نمایند. در ضمن اگر فایل شما دارای ماکرو باشد حتما باید فایل بصورت Zip ارسال شود
    مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• 11111

• 2016/12/07
      • 12

قرار گرفتن اطلاعات تکس باکس در vb به سلول با توجه به شرط کامیو باکس

با سلام در این فایل 2 تا تکست باکس قرار داره که اطلاعات را توسط یک دکمه کامند باتون به سلول قراره انتقال بده حالا میخوام این انتقال به شرط انتخاب عنوان سلول از کامبو باکس :
      یعنی هر چی تو کامبو باکس انتخاب شده اطلاعات را به همون سلول ببره فرض اگر دستگاه 8 از کامبو باکس انتخاب شده اطلاعات را هم به دستگاه 8 ببره
      با تشکر از کمک و راهنماییتون
      فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

اطلاعات داخل فایل اکسل شما ناقص و محدود می باشد اگر کامل کنید دقیقا بگویید هدف شما چیست همراه با مثال یا تنیجه مورد نظر
        فکر می کنم بدون Vb می توانم کمکتان کنم من Vb نمی دانم
        مرسی
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..