مقایسه پارامترها در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • chicamika

• 2016/09/04
    • 89
    • 46.00

پرسش مقایسه پارامترها در اکسل

با سلام و عرض ادب .من میخوام با توجه به خروجی فرمولی که نوشته شده و دو حالت خوب و بد را شامل میشه پس از نمایش حالت خوب مجدد ایتم هایی را با هم مقایسه شود که بین خوب ها .خوبتر نیز مشخص شود .فرض کنید بین نمره معدل 17 تا 20 در اکسل برای دانش اموزان وضعیت تیز هوش در نظر گرفته شده است .اما واقعا دو شخصی که معدل 18 دارند با هم برابر اند ؟برای مقایسه مججدد بین انها مثلا رجوع میکنیم به نمره ریاضی یا فیزیک این دو شخص تا برتری یکی نسبت به دیگری مشخص شود .و هر کردام که نمره ریاضی بالاتری داشت و سپس نمره فیزیک بالاتری داشت باهوش تر است .این کار رو میخوام تو اکسل انجام بدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • alfa

• 2012/05/18
    • 157
    • 4.00

سلام
    شما میتوانید از طریق costum sort اکسل این الویتها را شرط بگذارید
    مع الوصف فایل پیوست را ملاحظه کنید
    فایل های پیوست شده
    [FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT]

کامنت

• chicamika

• 2016/09/04
      • 89
      • 46.00

نوشته اصلی توسط alfa
      سلام
      سلام و تشکر .بنده یه جای کار رو اشتباه گفتم و اینوم ایتکه در ستون وضعیت عملکرد میبایست خوب ها بر اساس اولویت ما سورت شوند .اون ستون نتیجه مرود انتظار فقط برای توضیح بود و در فایل اکسل واقعی وجود ندارد .حالا مهم هم نیست سورت شوند به نحوی ای تمایز ایجاد شود که بین خوب ها فلان شخص خوبتر بوده است هم مشکل را حل میکند و در ضمن امکان سورت هم محیا نیست .ترتیب نام ها به هم میخورد در صورت امکان از طریق برنامه نویسی انجام شود
      Last edited by chicamika; 2020/09/05, 21:31.

کامنت

• alfa

• 2012/05/18
        • 157
        • 4.00

نوشته اصلی توسط alfa
        سلام
        سلام
        به عرض بنده توجه کردید؟
        میتوانید با costum sort شرطهای مورد نظرتان را اجرا کنید
        تصویر پیوست و فایل پیوست با همین روش سورت شده اند

مگر اینکه بخواهید بصورت اتوماتیک این کار اجرا شود که در آن صورت دقیقا باید شروط سورت کردن و همچنین ستونهای مورد نظرتان را دقیقا اعلام کنید تا چنانچه ممکن است یارتان کنند
        فایل های پیوست شده
        [FONT=tahoma]:Smilebb (31):[/FONT]

کامنت

• chicamika

• 2016/09/04
          • 89
          • 46.00

نوشته اصلی توسط alfa
          سلام
          به عرض بنده توجه کردید؟
          میتوانید با costum sort شرطهای مورد نظرتان را اجرا کنید
          تصویر پیوست و فایل پیوست با همین روش سورت شده اند

مگر اینکه بخواهید بصورت اتوماتیک این کار اجرا شود که در آن صورت دقیقا باید شروط سورت کردن و همچنین ستونهای مورد نظرتان را دقیقا اعلام کنید تا چنانچه ممکن است یارتان کنند
          سلام و عرض ادب .با توجه به فرمایش شما که فرمودید برای انجام اتوماتیک مقایسه دقیقا بگم چکار مبخواهم انجام دهم و کدوم ستون ها را میخواهم حقیقتا هر چی فکر کردم هی گزینه هام عوض میشد .به این دلیل نشد بیان کنم .بنده از شما خواهشمند به جهت یادگیری من شما بیس کار که از چه طریقی و چه کدهایی میشه انجام داد رو بفرمایید و در صورت امکان همین مثال خودم را نیز انجام بدهید تا من هم به جهت یادگیری کمی ذهنم درگیر شود و هم در صورت بروز مشکل مجددا با شما ارتباط برقرا کنم

کامنت

چند لحظه..