جمع سلول ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • 11111

• 2016/12/07
    • 12

پرسش جمع سلول ها

با سلام یک فایل حاوی مشتریان و صورت حساب آنها دارم که 2500 سطر داره و در سطر آخر جمع زده شده حالا وقتی یک مشتری را در vb از داخل کامبو باکس انتخاب میکنم که 4 سطر اطلاعات داره اطلاعاتشو برام تو لیست باکس نشون میده ولی جمع آخر را نشون نمیده من میخوام جمع آخر که در سطر 2500 هست با انتخاب هر مشتری در آخرین سطر نشون داده بشه
    ممنون میشم راهنماییم کنید عزیزان
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

در صورت امکان فایل نمونه 20 سطری از پایین - سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست - قرار دهید لطفا
    تا پاسخ دهندگان گرامی در اولین فرصت، بهترین جواب را برای شما عزیز، ارسال نمایند.
    مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..