آپلود عکس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • edvvin

• 2020/08/02
    • 38

پرسش آپلود عکس

سلام دوستانوقت بخیر. من میخوام در یکی از سلول های فایل اکسلم از کاربر بخوام که عکس کاری که انجام داده رو در اون سلول اپلود کنه .
    اپلود منظورم اپلود اینترنتی نیست. یعنی عکسی که داخل کامپویترش ذخیره داره اونجا ثبت کنه . که بعد داخل اون سلول لینکی درست بشه که وقتی روی اون میزنی عکس مورد نطر باز بشه.

حالا اکر طوری بشه که موس رئ روی لینک ببره یک pereviw بده که نور علی نور میشه.

دست بوس همگی . ممنون
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست عزیز

این توی یه شیت خالی هست، اگه برای بخشی از کار دیگه ای میخواین باید همه فرمولها رو چک کنید و تنظیم کنید
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• edvvin

• 2020/08/02
      • 38

سلام خیلی عالی این . فقط روی صفحه من نیومد . ببخشید این کلید آبی آپلود رو چطوری ساختید . ف کنم اینو بفهمم مشکلم حل میشه

کامنت

• edvvin

• 2020/08/02
        • 38

یک سوال دیگه اینکه میشه روی هر سول یک فرمول نوشت تا وقتی که روی سلولل کلیک می کنی اتومات چنجره آپلود عکس باز بشه . عکس رو انتخاب کنیم ودر همون سلول آپلود بشه

کامنت

چند لحظه..