از کدام قابلیت اکسل میتوان فیلتر ی ایجاد کرد که کاربر امکان ساخت فیلتر خودرا داشته باشد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • chicamika

• 2016/09/04
    • 89
    • 46.00

پرسش از کدام قابلیت اکسل میتوان فیلتر ی ایجاد کرد که کاربر امکان ساخت فیلتر خودرا داشته باشد

با عرض سلام .از کدام ویزگی اکسل میشه مثل عکس نمونه فیلتری ساخت که کاربر بتونه نیاز خودشو راحت و به زبان ساده استخراج کنه ؟Click image for larger version

Name:	filter.PNG
Views:	1
Size:	11.0 کیلو بایت
ID:	148999
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

من Advanced Filter و Pivot Table را پیشنهاد می کنم
    همین سایت می توانید در مورد فیلتر پیشرفته تحقیق و سرچ کنید
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• chicamika

• 2016/09/04
      • 89
      • 46.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام

من Advanced Filter و Pivot Table را پیشنهاد می کنم
      همین سایت می توانید در مورد فیلتر پیشرفته تحقیق و سرچ کنید
      سلام و عرض ادب .نمونهای در این رابطه ندارید ؟من گوگل و سایت رو گشتم متاسفانه چیزی پیدا نکردم یا عبارت جستجوی من درست نبوده یا اینکه همیچین موردی وجود نداشت .در هر صورت از لطف شما کمال تشکر را دارم

کامنت

چند لحظه..