خوش امد گویی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • edvvin

• 2020/08/02
    • 38

[حل شده] خوش امد گویی

سلام دوستان .
    وقتی اکسل باز میشه میخوام یک پیام بیاد ک طرف اسمش رو وارد کنه و بعد که وارد شد درون یک سلول اسمش نوشته بشه و خوش امد گفته بشه. امکانش هست؟
  • mokaram
    مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
    • 1805
    • 74.00

بله امکانش هست
    ثبت کاربر تو یک سلول باشه به این ترتیب که هر نفر که وارد میشه اسمش تو یه سلول ثابت ثبت بشه یا اسامی زیر هم ثبت بشن.؟
    [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• edvvin

• 2020/08/02
      • 38

ببینید من یک اکسل درست کردم تا هر فردی بتونه اونو استفاده کنه و حساب های روزانش رو بنویسه.
      حالا می خوام وقتی اکسل رو باز می کنه . ی پیام بیاد که اسمت رو وارد کن . و بعد از وارد شدن اسمش . در سلول خوش امدگویی . مثلا بنویسه خوش اومدی رضا

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
        • 1805
        • 74.00

خدمت شما
        فایل های پیوست شده
        [/CENTER]

کامنت

• edvvin

• 2020/08/02
          • 38

خیلی ممنون واقعا رحمت کشیدی .
          فقط اینکه من چطو میتونم اینکارو انجام بدم . وبعد اینکه مثلا طرف اسمشو وارد کرد به نام رضا . بعد اگر بخوام مثلا در سلوس a2 اسم رضا اتوماتیک ثبت بشه راهی هست؟

کامنت

• mokaram

• 2011/02/06
            • 1805
            • 74.00

دوست عزیز برای انجام اینکار نیاز به دانش برنامه نویسی vba ( مقدماتی ) دارید.
            برای قسمت دوم سوالتون طبق تصویر زیر عمل کنید
            با زدن کلیدهای ترکیبی Alt + F11 وارد محیز کد نویسی بشد و طبق تصویرانجام بدید. ( به جای A1 هر آدرس دیگه ای که خواستید بنویسید)
            Click image for larger version

Name:	help.PNG
Views:	1
Size:	91.0 کیلو بایت
ID:	138220
            [/CENTER]

کامنت

• edvvin

• 2020/08/02
              • 38

خیلی ممنونم واقعا .. من تمام فرمول شما رو دقیقا انجام دادم. ولی فک کنم یک گزینه رو نزدم . چون وقتی کد رو میزنم و خارج میشم و save میکنم. دوباره که وارد میشیم پیامی نمیاد. اما واسه اکسل نمونه ای که فرستادید میاد . من جایی را باید فعال کنم؟

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
                • 130
                • 81.00

سلام دوست عزیز

شما لازمه که کدی که داخل ThisWorkbook فایلی که دوستمون ارسال کردن هم عیناً توی فایل خودتون کپی کنید.
                منظورم گزینه ThisWorkbook بالای فلش قرمز سمت چپ در تصویریه که دوستمون فرستادن.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
                [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• edvvin

• 2020/08/02
                  • 38

عالللی مرسی درسسست شد
                  فقط ی چیزی هر بار که اکسل رو باز می کنه اینسوال رو می پرسه . چیکار کنم نپرسه دیگه؟

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
                    • 130
                    • 81.00

کدوم سوال؟ اینکه فایل بصورت Macro Enable هست و اجازه میخواد که اجرا بشه؟

این مسیر رو برید:

File> Options> Trust Center> Trust Center Settings... > Never Show Information About Blocked Contents > OK> OK
                    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
                    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• edvvin

• 2020/08/02
                      • 38

نه همین خوش امد گویی رو .. ببینید دفعه اول که باز میکنه خوش امد میکه و میخواد از طرف اسمشو بنویسه و اسمش توی ی سلول ثبت میشه.. ذخیره میکنه خارج میشه. دوباره که وارد میشه باز همین پنجره باز میشه میگه اسمتو بنویش خوش اومدی. میخوام فقط یه بار انجام بشه .
                      یعنی اینجوری مثلا که اگر اون سلوسمورد نظر پر شده . دیگه این دفه بعد که اکسل رو بازمیکنه پیام خوش امد نیاد .

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
                        • 130
                        • 81.00

سلام دوست عزیز
                        این کد رو داخل همون بخشی که گفتم کد باز شدن رو کپی کنید بنویسید و تغییرات لازم رو بدین:

کد PHP:
                        If Worksheets("Sheet1").Range("A1") = Empty Then

UserForm1
                        .Show

End 
                        If 
                        تغییرات لازم:
                        1. اسم ورکشیتتون رو بجای Sheet1 و سلول مورد نظر رو بجای A1 تایپ کنید
                        2. اسم یوزر فرمتون رو بجای UserForm1 بزنید (اگه همینه که هیچ)
                        3. کل این کد رو در قسمت This Workbook بجای هر کدی که داخل Event هست (یعنی با Private Sub شروع میشه و End Sub تموم میشه) بذارید

کامنت

چند لحظه..