حق تالیف

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • edvvin

• 2020/08/02
    • 38

پرسش حق تالیف

سلام دوستان
    چطور میتونم از فایل اکسلم محافظت کنم که فردا کسی کپی نکنه ؟
    من میتونم فایل ها و فرمول ها رو مخفی کنم . مشکلی نیست.
    اما میخوام بدون راه دیگه ای هست که باید رعایت کنم؟
    اصلا میشه حق تالیف گرفت؟
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست عزیز

راه های حفاظتی خود اکسل همه شون قابل دور زدن هست
    برای حفاظت از کد VBA مثلا پسورد میذاره که خیلی ساده میشه پیداش کرد.
    یا پسورد باز کردن و یا تغییر دادنش که خیلی ساده با برنامه های موجود حذف میشه.

من داشتم یه مطلبی رو میخوندم که راجع به محافظت از کد برنامه بود، کد VBA رو میتونید Obfuscate کنید به این معنی که کد ناخوانا بشه ولی کار کنه. میتونید با برنامه های مجزا این حفاظت رو انجام بدین که بنظرم خوب نتایجی دارن مثل Unviewable+ و Secure++ VBA.
    حتی پیشنهاد داده بودن که با C++/C#/VB.Net یا زبانهای برنامه نویسی دیگه حفاظت کنیم از فایل که بنظرم نسبتا بهترین راه حل هست، هرچند دوتا برنامه ای که ذکر کردم خروجی های خوبی دارن و استفاده از زبانهای Dot Net مشکلات خودشو داره مثل عدم همخوانی کدها با فایل شما و خیلی مسایل دیگه و حتی قابل نفوذ بودن خود برنامه Dot Net.

در کل من معتقدم کسی که چیزی رو بخواد یه راهی براش پیدا میکنه! خودم برای برنامه هام معمولا حفاظتی نمیذارم چون وقتی خودم میتونم اون حفاظت رو رد کنم، بقیه هم میتونن.
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• edvvin

• 2020/08/02
      • 38

پرفکت خیلی ممنونم

کامنت

چند لحظه..