سلام، من یه فایل داشتم صبح یه فیلدشو اشتباهی پاک کردم و ذخیره کردم راهی برای بازگردانیش هست ؟
پاک شدن فیلد پس از سیو شدن اکسل
Collapse
X
-
سلام دوست عزیز
داخل ویندوز فایلهای مخفی و سیستمی رو نمایش بدین، بعد از این کار احتمال داره فایلی با نام مشابه کنار فایلتون باشه که موقع ذخیره کردن کپیش مونده باشه. شاید اون جواب سوالتون باشه.
اگه نبود بصورت پیشفرض آدرس Autosave اکسل %Appdata%\Microsoft\Excel هست که میتونید اونجا رم چک کنید.
در غیر این صورت من که در حال حاضر راه دیگه ای بلد نیستم[CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
[/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester
[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
کامنت