مشکل فارسی نویسی در vba اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mahdi_vsgh

• 2014/06/02
    • 39
    • 68.00

پرسش مشکل فارسی نویسی در vba اکسل

سلام
    وقتی در vba فارسی مینویسم بصورت حروف ناخانا در میاد.
    اینو میدونم با تغییر system locate به persian میشه این مشکل رو تو سیستم خودم حل کنم. حالا بحثم اینه که اگه فایل را به یه سیستم دیگه منتقل کنم و بخواد از اون استفاده کنه ولی system locate روی فارسی نباشه چی؟؟؟

راه حلی داره که بشه اینو کنترل کرد؟
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

نوشته اصلی توسط mahdi_vsgh
    سلام
    وقتی در vba فارسی مینویسم بصورت حروف ناخانا در میاد.
    اینو میدونم با تغییر system locate به persian میشه این مشکل رو تو سیستم خودم حل کنم. حالا بحثم اینه که اگه فایل را به یه سیستم دیگه منتقل کنم و بخواد از اون استفاده کنه ولی system locate روی فارسی نباشه چی؟؟؟

راه حلی داره که بشه اینو کنترل کرد؟
    سلام دوست عزیز
    بله که داره هر مشکلی یه راه حلی داره
    من قبلا به این مشکل خوردم و برای حلش یه شیت درست کردم و اسمشو گذاشتم Strings (که رشته های متن فارسی رو داخل فیلدهاش قرار دادم)
    بعد هرجا یه متن فارسی میخواستم آدرس سلول موردنظرش رو از توی شیت String میدادم
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• mahdi_vsgh

• 2014/06/02
      • 39
      • 68.00

نوشته اصلی توسط mrhartsclube
      سلام دوست عزیز
      بله که داره هر مشکلی یه راه حلی داره
      من قبلا به این مشکل خوردم و برای حلش یه شیت درست کردم و اسمشو گذاشتم Strings (که رشته های متن فارسی رو داخل فیلدهاش قرار دادم)
      بعد هرجا یه متن فارسی میخواستم آدرس سلول موردنظرش رو از توی شیت String میدادم
      این روش هم فایده نداره چون به جای حروف فارسی علامت سوال میاره!!!!
      باید بازم لوکیشن سیستم روی فارسی باشه تا درست نشون بده!

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
        • 130
        • 81.00

نوشته اصلی توسط mahdi_vsgh
        این روش هم فایده نداره چون به جای حروف فارسی علامت سوال میاره!!!!
        باید بازم لوکیشن سیستم روی فارسی باشه تا درست نشون بده!
        اگه تنها راه حلتون تغییر locale سیستم هست از طریق رجیستری میشه تغییر داد که اتوماتیک بشه
        این لینک رو ببینید، راجع به اون کلید رجیستری توضیح میده:

این لینک هم راجع به اینکه چه مقداری میشه داخلش ریخت که فارسی رو جواب بده یا هر زبان دیگه ای توضیح میده:

و در نهایت با کلاس رجیستری VBA میتونید تغییراتو اعمال کنید:

A critical failure has occurred... There is no timeline to right the ship because the root problem is not of my making and cannot be fixed. The solution will involve moving away from using any CMS and building something from scratch so that I have full control. It should allow me to do more interesting things in the long run... Stay tuned!

Sent from my iPhone using Tapatalk
        [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
        [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..