مقایسه 2 ستون و نمایش کمترین مقدار

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Oracle_Eldorado

• 2020/08/31
    • 6

[حل شده] مقایسه 2 ستون و نمایش کمترین مقدار

با سلام خدمت دوستان.
    من در Google Sheets یه اکسل دارم که قبلا دوستان راهنمایی کردن و یه سری سؤالات برطرف شده.
    الان یه مورد دیگه ای که هست، من دو تا سلول رو میخوام باهم مقایسه کنم و کمترین قیمت رو با یه رنگ دیگه مشخص کنه.
    اما مشکلی که دارم، قیمت ها عددی نیست که خودم وارد کرده باشم و از طریق فرمول به دست میاد.

اکسل در این وضعیت هستش:
    سلول J4: خودم عدد رو وارد کردم و فرمولی نیست.
    سلول M4: از طریق فرمول قیمت رو محاسبه میکنه و نشون میده
    سلول B4: عنوان محصول هستش و میخوایم 2 تا سلول بالا رو باهم مقایسه کنه و در صورتی که J4 از M4 کمتر بود، B4 رو قرمز کنه.

دلیل اصلی این کار این هستش که حدودا 300 تا Row داریم و این کار به صورت دستی خیلی وقت گیره.
    هدف من اینه یه وضعیت رو اکسل ست بشه که به صورت اتوماتیک با هر تغییری سلول B4 که عنوان محصول هستش رو با یه رنگ دیگه مشخص کنه.
    از کمک های همیشگی و انجمن مفیدتون ممنونم.
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

بهتر است فایل اکسل نمونه بهمراه پاسخ مورد انتظار از پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست قرار دهید لطفا
    تا پاسخ دهندگان محترم براحتی جواب مورد نظر شما را در اولین فرصت ارسال فرمایند

متشکرم
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• Oracle_Eldorado

• 2020/08/31
      • 6

دوست عزیز عرض کردم در Google Sheets به صورت آنلاین دارم این کار رو انجام میدم و یکم فرق میکنه با خود اکسل
      اگه بهتر میشه اسکرین شات بزارم

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

گوگل شیت را ذخیره کنید یا اکسل دیگری را ایجاد کنید مثال بزنید ارسال کنید لطفا
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• Oracle_Eldorado

• 2020/08/31
          • 6

نوشته اصلی توسط saed.rasa
          گوگل شیت را ذخیره کنید یا اکسل دیگری را ایجاد کنید مثال بزنید ارسال کنید لطفا
          به دلیل اهمیت محرمانگی اطلاعات شرکت خود فایل رو نمیتونم بزارم
          اما یه اسکرین شات گذاشتم که واضح تر توضیح دادم
          هدفم اینه A با B مقایسه بشه
          اگه A از B کوچیکتر بود، Change Color قرمز بشه
          اگه A از B بزرگتر بود، Change Color سبز بشه
          فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

سلام

تست کنید لطفا!
            فایل های پیوست شده
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..