[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER]
ممنون این دقیقا همون چیزیکه میخوام. فقط میخواستم اگه میشه یه توضیحی بدید!!! دیتای داخل جدول رو فهمیدم چه کردید ولی نمودار رو چطوری اینشکلی رسم کردید؟؟؟ میشه یه توضیحی بدید؟ من خودم وقتی اون نمودار رو انتخاب و قسمت Fill رو روی حالت Picture Or texture fill میزارم تصویر هاشور دار برام انتخاب میشه نمیتونم فلش کنم!!!
کامنت