ایجاد فیلتر با استفاده از کد ماکرو

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mr.shariat

• 2018/05/14
    • 19
    • 57.00

[حل شده] ایجاد فیلتر با استفاده از کد ماکرو

میخوام یه دکمه بسازم که وقتی روش کلیک میکنم از من یه کلمه بگیره و بعد اون کلمه رو تو آخرین سلول خالی اون ستون کپی کنه و بعد ستون رو بر اساس همون کلمه فیلتر کنه .
    فایل های پیوست شده
    [COLOR=#00ff00][SIZE=5][B]One Life One Excell[/B][/SIZE][/COLOR]
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست عزیز

برای این مساله یه یوزرفرم میسازیم و داخلش یه تکست باکس و یه دکمه میذاریم.

کد داخل دکمه که تخصیص متن به فیلد A8 و فیلترینگ رو انجام میده:

کد PHP:
    ActiveSheet.range("A8").Value TextBox1.Text
    ActiveSheet
    .range("$A$1:$A$7").AutoFilter Field:=1Criteria1:=TextBox1.TextOperator:=xlFilterValues
    Unload Me 
    برای حذف فیلترینگ توی Event فعال شدن فرم این کد رو زدم:

کد PHP:
    On Error Resume Next
    ActiveSheet
    .range("$A$1:$A$7").AutoFilter.ShowAllData 
    و در نهایت در یک ماژول کد نمایش فرم رو به دکمه داخل شیت اختصاص دادم.

فایل خدمت شما
    فایل های پیوست شده
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• mr.shariat

• 2018/05/14
      • 19
      • 57.00

نوشته اصلی توسط mrhartsclube
      سلام دوست عزیز

کد PHP:
      ActiveSheet
      .range("$A$1:$A$7").AutoFilter Field:=1Criteria1:=TextBox1.TextOperator:=xlFilterValues
      Unload Me 

کد PHP:
      On Error Resume Next
      ActiveSheet

فایل خدمت شما

ممنون دوست عزیز خیلی خوب بود منتهی من نمیخواستم اون کلمه تو سلول a8 کپی بشه میخواستم تو آخرین سلول خالی اون ستون کپی بشه . ممنون میشم راهنمایی کنی

کامنت

• mr.shariat

• 2018/05/14
        • 19
        • 57.00

سلام دوست عزیز

کد PHP:
        ActiveSheet
        Unload Me 

کد PHP:
        On Error Resume Next
        ActiveSheet

فایل خدمت شما

بحث دیگه اینکه من میخوام وقتی فرم 2 رو فیلتر میکنم بیاد اول فرد 2 رو تو آخرین سلول خالی اون ستون کپی کنه و بعد اون ستون رو با کلید واژه فرد 2 فیلتر کنه کخ من هم سلول های حاوی فرد 2 رو ببینم هم اون سلول خالی آخری که فرد 2 توش کپی شده .

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
          • 130
          • 81.00

نوشته اصلی توسط mr.shariat
          بحث دیگه اینکه من میخوام وقتی فرم 2 رو فیلتر میکنم بیاد اول فرد 2 رو تو آخرین سلول خالی اون ستون کپی کنه و بعد اون ستون رو با کلید واژه فرد 2 فیلتر کنه کخ من هم سلول های حاوی فرد 2 رو ببینم هم اون سلول خالی آخری که فرد 2 توش کپی شده .
          خب این کارو که انجام میده دوست عزیز
          فقط برای تعداد سطر بیشتر از ۷ تا، یه متغیر برای سطر آخر ستون A تعریف کنید مثل LastRow و مقدارش رو بذارید ActiveSheet.Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
          و بجای اون بخش A8 این متغیر رو بذارید که آخرین سطرو بگیره
          و تغییر دیگه ای هم که لازمه داده بشه بجای A7 توی رنج داده شده LastRow.Row-1 بخوره

Sent from my iPhone using Tapatalk
          [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
          [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• mr.shariat

• 2018/05/14
            • 19
            • 57.00

خب این کارو که انجام میده دوست عزیز
            فقط برای تعداد سطر بیشتر از ۷ تا، یه متغیر برای سطر آخر ستون A تعریف کنید مثل LastRow و مقدارش رو بذارید ActiveSheet.Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
            و بجای اون بخش A8 این متغیر رو بذارید که آخرین سطرو بگیره
            و تغییر دیگه ای هم که لازمه داده بشه بجای A7 توی رنج داده شده LastRow.Row-1 بخوره

Sent from my iPhone using Tapatalk
            ببخشید میتونید کد کاملش رو بذارید چون من هر چی تست میکنم جواب نمیده

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
              • 130
              • 81.00

فایل نهایی

نوشته اصلی توسط mr.shariat
              ببخشید میتونید کد کاملش رو بذارید چون من هر چی تست میکنم جواب نمیده
              بفرمایید
              فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..