ورود اطلاعات جدول با فرم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • alijorjani

• 2019/08/01
    • 31
    • 59.00

پرسش ورود اطلاعات جدول با فرم

سلام دوستان من یک جدول دارم میخوام اطلاعاتش را بوسیله فرم وارد کنم و یک دکمه عملیاتی داشته باشه وقتی میزنم اطلاعات در جدول ثبت بشه..کسی میتونه راهنمایی کنه
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست عزیز

شما فرمتون رو طراحی کنید، توسط Label و TextBox (از ListBox و ComboBox هم میتونید استفاده کنید ولی من خیلی ساده شو میگم) و یه دکمه هم برای ثبت اطلاعات.
    بعد فقط کافیه به دکمه یه کد شبیه کد زیر بدین که براتون توی شیت مورد نظر (توی این مثال Sheet1) ذخیره ش کنه:

کد PHP:
    Worksheets("Sheet1").Range("A1") = TextBox1.Text 
    و این رو برای همه سلولها و TextBox ها تکرار باید کرد. که البته اگه فرمتون تعداد فیلدهاش زیاده لازمه با For پیمایش بشن که چون فرم رو ساده فرض کردم کد رو هم نمیخوام پیچیده کنم.
    در خدمتم
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• alijorjani

• 2019/08/01
      • 31
      • 59.00

نوشته اصلی توسط mrhartsclube
      سلام دوست عزیز

شما فرمتون رو طراحی کنید، توسط Label و TextBox (از ListBox و ComboBox هم میتونید استفاده کنید ولی من خیلی ساده شو میگم) و یه دکمه هم برای ثبت اطلاعات.
      بعد فقط کافیه به دکمه یه کد شبیه کد زیر بدین که براتون توی شیت مورد نظر (توی این مثال Sheet1) ذخیره ش کنه:

کد PHP:
      Worksheets("Sheet1").Range("A1") = TextBox1.Text 
      و این رو برای همه سلولها و TextBox ها تکرار باید کرد. که البته اگه فرمتون تعداد فیلدهاش زیاده لازمه با For پیمایش بشن که چون فرم رو ساده فرض کردم کد رو هم نمیخوام پیچیده کنم.
      در خدمتم
      سلام اگه امکان داره یه مثال نمونه برام قرار بدین..جدولم فیلد هاش زیاده و for را هم توضیح بدین.. ممنون

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
        • 130
        • 81.00

نوشته اصلی توسط alijorjani
        سلام اگه امکان داره یه مثال نمونه برام قرار بدین..جدولم فیلد هاش زیاده و for را هم توضیح بدین.. ممنون
        ببینید من بی نهایت حالت میتونم فرم رو طراحی کنم و کد براش بنویسم، ولی اونکه به کار شما میاد رو فقط خودتون میتونید طراحی کنید.
        کد ارسالی رو روی کار تست کنید، اگه مشکلی داشتید فرمی که خودتون طراحی کردین رو ارسال کنید تا روی اون کار بشه.
        [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
        [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• alijorjani

• 2019/08/01
          • 31
          • 59.00

نوشته اصلی توسط mrhartsclube
          ببینید من بی نهایت حالت میتونم فرم رو طراحی کنم و کد براش بنویسم، ولی اونکه به کار شما میاد رو فقط خودتون میتونید طراحی کنید.
          کد ارسالی رو روی کار تست کنید، اگه مشکلی داشتید فرمی که خودتون طراحی کردین رو ارسال کنید تا روی اون کار بشه.
          ببخشید چطور میتونم کد نویسی vba اکسل را در حد متوسط یاد بگیریم در ضمن مبتدی هستم

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
            • 130
            • 81.00

نوشته اصلی توسط alijorjani
            ببخشید چطور میتونم کد نویسی vba اکسل را در حد متوسط یاد بگیریم در ضمن مبتدی هستم
            من در جایگاهی نیستم که بخوام نظر بدم، اساتید بزرگواری هستن که من شاگردیشون رو میکنم، با اینحال بهترین روش یادگیری که تجربه کردم انجام پروژه ست.
            یعنی یه پروژه رو استارت کنید، کم کم پیشرفتش بدین و از هرچیز جدیدی که یاد گرفتین چند مدل برنامه بنویسید. اینطوری هم تمرین کردین وهم نتیجه گرفتین.
            اگه کاری از دست من بر میاد دریغ نمیکنم و در خدمتتون هستم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
              • 130
              • 81.00

اینم یه فایل نمونه، که با دو مدل For و For Each تکست باکس و کمبو باکس ها رو پیمایش کرده، و یک IF داره.
              فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..