بررسی اتصال به اینترنت

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • پیمان طهماسبی

• 2020/04/17
    • 93
    • 54.00

[حل شده] بررسی اتصال به اینترنت

با سلام
    من یه فرم دارم که در آن از یک ابزار WebBrowser استفاده کردم
    یه کد می خوام که در زمان باز شدن فرم بررسی کند که آیا سیستم به اینترنت متصل است یا نه
    و در صورت عدم اتصال بهم پیام بدهد و وارد فرم نشود.
    با تشکر
    ( لازم به ذکر این نکته ضروریست که ویندوز 10 و 64 بیتی دارم )
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام جناب طهماسبی عزیز

راه برای این کار زیاد هست، مثلا پینگ کردن گوگل و یا پینگ کردن همون سایتی که میخواین ازش اطلاعات بگیرین. ولی سریعترین را استفاده از Win32API و wininet.dll هست که خودش برای این کار یه تابع داره و با فراخونی این dll میتونیم از تابعش استفاده کنیم:

کد PHP:
    Private Declare PtrSafe Function InternetGetConnectedState Lib "wininet.dll" (ByRef dwflags As LongByVal dwReserved As Long) As Long

Public Function GetInternetConnectedState() As Boolean
      GetInternetConnectedState 
    InternetGetConnectedState(0&, 0&)
    End Function 

حالا هربار که تابع GetInternetConnectedState رو Call کنید با False و True بهتون میگه اتصال دارین یا نه. که اونم با یه IF میشه به یه پیام کاربرپسند تبدیلش کرد:

کد PHP:
    If GetInternetConnectedState Then
        MsgBox 
    "Connected"
    Else

MsgBox "Not Connected"
    End If 
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• پیمان طهماسبی

• 2020/04/17
      • 93
      • 54.00

خیلی خیلی سپاسگزارم دوست عزیز

کامنت

چند لحظه..