با عرض سلام خدمت اساتید عزیز. یک فایل اکسل دارم که دو تا شیت داره. توی یکی از شیت ها جدولی هست که نام درس ها وجود داره و ذیل هر درس نام دانش اموزان هست و نام این دانش اموزان متغیر هست و باز دوباره زیر اسامی دانش اموزان نام چند تا درس هست و زیرش نام افراد مربوطه و به همین ترتیب ادامه داره. حالا میخوام در شیت دیگه وقتی اسم هر فردی رو وارد میکنم در مقابلش دروس انتخاب شده اون فرد ردیف بشه. فایل نمونه رو ضمیمه میکنم تا منظورم رو بهتر برسونم.
جستجوی شرطی
Collapse
X
-
سلام
تست کنید لطفا
دیتابیس خود را منظم و مرتب ایجاد کنید لطفا
مرسیفایل های پیوست شده[FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
[/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
[/FONT][/CENTER]
[/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
[/FONT][/CENTER] -
خیلی ممنونم از شما و این فایلی که ضمیمه کردید واقعا کمکم میکنه. البته اگر میشد به همون شکلی که من ظاهر جدول رو چیدم گزارش گیری میشد بیشتر کمک میکرد بهم. چون من ابتدا کلاس ها رو میچینم مثلا 10 تا کلاس و هر درس و استاد مربوطه رو مشخص میکنم بعد زیر هر درسی دانش اموزها رو وارد میکنم و چون میخوام کل این جدول توی چشمم باشه کلاسهای بعدی رو توی یک ستون دیگه نمیارم بلکه همون زیر اسامی کلاسهای بالا کلاسهای جدید رو میچینم تا بتونم با یک نگاه ببینم هرکلاسی چند تا شاگرد داره و چون ابتدای سال جابجایی ها هم زیاده لیست شاگردها متغیر هست و من حذف و اضافه میکنم و همزمان میبینم مثلا درس شماره 2 تعداد شاگرداش چقدره که بهش شاگردی اضافه کنم یا نه و یا اسم استاد رو در لحظه میبینم و صلاح میبینم فلان شاگرد رو توی لیستش نذارم و ... حالا میخوام اگه بشه جدولی شبیه اونچه من کشیدم داشته باشم و بعد بتونم در شیت دیگه گزارش گیری کاملی داشته باشم. مثلا نام دانش اموز رو بزنم لیست کلاسها و اساتید و حتی شاگردان دیگه کلاس بیاد و یا مثلا اسم استاد رو بزنم لیست کلاسها و شاگردهاش بیاد. اینجوری عالی میشد. البته همون که شما زحمت کشیدید هم کمک کننده ما هست و ممنون شما هستم.
جسارتا من فایلی که اول فرستادم رو مطابق انتظاری که عرض کردم ویرایش میکنم و ضمیمه میکنم تا تصوراتم رو بهتربرسونم. از پرحرفی که کردم عذرخواهی میکنم.فایل های پیوست شدهکامنت
-
باسلام
فکر کنم کار رو سخت کردید اگر اسامه رو بصورت ردیف بنویسید با فیلتر کردن هر اسم مشکل حل میشه
حسینی99.7.13فایل های پیوست شدهکامنت
کامنت