برگرداندن سلول متناظر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • drmilix
    • 2020/10/04
    • 2
    • 62.00

پرسش برگرداندن سلول متناظر

دوستان سلام من دوتا ستون داده دارم که اولی شامل نام مشتری ها و دومی مبلغ خریدهاشونه حالا میخوام ببینم کمترین مبلغ خرید مربوط به کدوم مشتری هست باید چیکار کنم؟ به عبارتی اگر داده های زیر موجود باشند
    نام مشتری مبلغ خرید
    علی رضا 2000
    محمد 1500
    رضا 500
    محمد رضا 750

در اینجا میخوام عدد 500 به عنوان کمترین مقدار که پیدا شد اسم متناظرش که رضا هست رو بهم نشون بده حالا این وسط ممکنه دوتا اسم مشابه باشه مثلا دوتا رضا با مبلغ 500 یا دوتا کمترین مبلغمون 500 باشه با اسم های متفاوت یکیشو هم برگردونه برام کافیه مثلا اگر رضا 500 هست و شهرام هم 500 یکی از این دوتا هم برگرده کارم راه میفته
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

تست کنید لطفا
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..