افزودن چند فیلد ورود اطلاعات اضافی به یوزر فرم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • germail
    • 2020/05/30
    • 4

پرسش افزودن چند فیلد ورود اطلاعات اضافی به یوزر فرم

با عرض سلام و احترام خدمت اساتید و دوستان عزیز
    من قصد افزودن چند فیلد ورود اطلاعات اضافی به یوزر فرم را درصورت کلیک بروی یک دکمه در همان یوزر فرم دارم که با هربار فشردن این دکمه این تعداد فیلد ورودی به فرم اضافه شود .
    ولی به دلیل تازه کار بودن در vba نتوانستم این کار را انجام دهم و از شما اساتید و دوستان محترم تقاضای کمک و یاری دارم .
    Last edited by germail; 2020/10/06, 15:42.
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

نوشته اصلی توسط germail
    با عرض سلام و احترام خدمت اساتید و دوستان عزیز
    من قصد افزودن چند فیلد ورود اطلاعات اضافی به یوزر فرم را درصورت کلیک بروی یک دکمه در همان یوزر فرم دارم که با هربار فشردن این دکمه این تعداد فیلد ورودی به فرم اضافه شود .
    ولی به دلیل تازه کار بودن در vba نتوانستم این کار را انجام دهم و از شما اساتید و دوستان محترم تقاضای کمک و یاری دارم .
    سلام دوست عزیز

اضافه کردن کنترل ها (شامل دکمه، تکست باکس و همه چیز) با زدن یک دکمه اصلا کار سختی نیست. کد زیر یه تکست باکس به فیلد اضافه میکنه که مشخصاتش رو هم تنظیم کردم. بخشهایی که قرمز کردم میتونه تغییر کنه به نوع کنترلی که میخواید (مثلا ComboBox بشه یا ListBox یا هر کنترل دیگه ای) و بخشهای سبز هم اسم متغیر هست که باز میتونید هرچی خواستید بذارید (فقط با حروف انگلیسی شروع بشه بعد عدد هم میتونید داخلش بذارید) بخشهایی که بنفش کردم هم Property یا مشخصات اون کنترله که هر چیز دیگه بخواین میتونین اضافه کنید همون شکلی که من گذاشتم مثلا .Text متنش رو تغییر میده و اعداد جلوش هم بنا به خواسته خودتون تنظیم کنید. در نهایت بخش آبی هم Event یا اتفاقی هست که بعد از افتادن اون کد شما کار میکنه، مثلا برای دکمه کافیه روش دابل کلیک کنید.
    ()Private Sub CommandButton1_Click
    Dim Tbx As MSForms.TextBox
    ("Set Tbx = Me.Controls.Add("forms.TextBox.1
    With Tbx
    Left = 18. ------
    Top = 48.
    ------
    Width = 228.
    ------
    Height = 18.
    ------
    End With
    End Sub

فقط اینکه این متن رو اگه کپی کنید کلی بهم ریخته میشه بخاطر اینکه بتونم رنگیش بکنم مجبور شدم تغییراتی در ترتیب کاراکتر ها بدم که خارج از فیلد PHP کار بکنه. واسه همین هرچیزی که میبینید رو تایپ کنید داخل محیط VBA.
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• germail
      • 2020/05/30
      • 4

با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز و گرامی
      بابت نوشتن کدها و زحماتتون برای رنگی کردنش و صد البته کمک و راهنمایی بنده ، بسیار بسیار سپاسگذارم .

کامنت

• germail
        • 2020/05/30
        • 4

با عرض سلام مجدد
        کد را نوشتم و عالی بود .
        یک سوال دیگر هم دارم
        آیا امکانش هست با هر بار کلیک همین دکمه یکframe شامل تعدادی textbox و یک combobox که قبلا در این فریم طراحی کردیم ، اضافه شود ؟؟؟
        و برای مقدار دهی این فیلد ها جدید اضافه شده در جدول اکسل چطور باید آدرس دهی کرد ؟؟؟

کامنت

• germail
          • 2020/05/30
          • 4

فایل بنده
          فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..