با سلام ، می خواستم بدونم چطور میشه به طور مثال عکس یک کارخانه یا مرکز تولید رو توسط زبانه 3d map در اکسل به صورت چارت نمایش داد مثلا بخشهای مختلف کارخانه چه میزانی تولید داشتن رو به صورت چارت نمایش بدیم، ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنماییم کنه.
استفاده از 3d map
Collapse
X
-
-
سلام دوست عزیز
این بخش اکسل درواقع تور مجازی نمایش اطلاعات شما روی نقشه کره زمین یا نقشه شخصی سازی شده خودتونه که شبیه ساخت انیمیشن یا ساخت اسلاید شو با PowerPoint هست و واقعا توضیح دادنش سخته و زمان بر، کاش میشد یه جوری طراحی سناریو میکردین که خورد خورد همراهی میکردیم که انشاالله مشلتون حل بشه.[CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
[/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester
[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER] -
سلام دوست عزیز ، اگر بخوام دقیق تر نوضیح بدم اینه که من قبلا نمودار تولید، افزایش یا کاهش، مقایسه با ماه های قبلی یا زمان مشابه با سالهای گذشته رو به صورت چارت های مختلف و گاهی هم ب صورت pivot تهیه و ارائه میکردم ولی میخواستم ی کار گرافیکی انجام بدم و حالا همون نمودارها رو عکس هوایی از قسمت های مختلف کارخونه ارائه کنم که جذابیت بصری هم داشته باش مثلا رو یک عکس بتونم همزمان سه تا واحد که در جاهایی مختلف کارخونه هستن رو هر کدومش رو با دو چارت، مثلا تولید دو ماه مختلف نمایش بدم امیدوارم منظورمو رسونده باشم ، واقعا ممنون میشم کسی اطلاع داره راهش رو بهم بگه چون خودم به نتیجه خاصی نرسیدم
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز ، اگر بخوام دقیق تر نوضیح بدم اینه که من قبلا نمودار تولید، افزایش یا کاهش، مقایسه با ماه های قبلی یا زمان مشابه با سالهای گذشته رو به صورت چارت های مختلف و گاهی هم ب صورت PIVOT تهیه و ارائه میکردم ولی میخواستم ی کار گرافیکی انجام بدم و حالا همون نمودارها رو عکس هوایی از قسمت های مختلف کارخونه ارائه کنم که جذابیت بصری هم داشته باش مثلا رو یک عکس بتونم همزمان سه تا واحد که در جاهایی مختلف کارخونه هستن رو هر کدومش رو با دو چارت، مثلا تولید دو ماه مختلف نمایش بدم امیدوارم منظورمو رسونده باشم ، واقعا ممنون میشم کسی اطلاع داره راهش رو بهم بگه چون خودم به نتیجه خاصی نرسیدمکامنت
-
ببینید باید Custom Map درست کنید بعنوان یه Scene، بعد بعنوان تصویر زمینه عکس هواییتون رو بندازید.
در نهایت با انیمیشن و حرکتهای مختلف میتونید چارت و دیتای خودتون رو با دکمه های بالای صفحه اضافه کنید.
نمیدونم چه توضیح دیگه ای میتونم بدم چون واقعا همه چیز سلیقه ایه و در واقع یه بخش تمام گرافیکه و فقط برای Presentation هست و همه چیزشم مثل اکسله، واسه همین آشناست.[CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
[/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester
[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]کامنت
کامنت