ذخیره بخشی از شیت با فرمت عکس به صورت خودکار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • miillad

• 2019/03/28
    • 31
    • 39.00

پرسش ذخیره بخشی از شیت با فرمت عکس به صورت خودکار

سلام دوستان.
    من نیاز دارم که هر 5 دقیقه یک بار، ستونهایی که در فایل اکسلم انتخاب شده داخل یک پوشه در یک درایو ذخیره بشه.
    من با ماکرو تونستم کاری بکنم که ستونهای مورد نظر انتخاب بشه،و کپی هم انجام بشه،اما نمیدونم چطوری این تصویر کپی شده در ادرس مورد نظر ذخیره بشه.
    و مشکل بعدیم هم اینه که نمیدونم چطور این کار به صورت خودکار هر 5 دقیقه انجام بشه،و نیاز به زدن کلید نباشه.یعنی به محض اینکه فایل باز شد خودش به صورت خودکار هر 5 دقیقه از ستونهای مورد نظر عکس بگیره و در داخل پوشه ادرس مورد نظر ذخیره بشه.
    کسی میتونه کمک کنه؟ خیلی واجبه
    ممنون پیشاپیش
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

نوشته اصلی توسط miillad
    سلام دوستان.
    من نیاز دارم که هر 5 دقیقه یک بار، ستونهایی که در فایل اکسلم انتخاب شده داخل یک پوشه در یک درایو ذخیره بشه.
    من با ماکرو تونستم کاری بکنم که ستونهای مورد نظر انتخاب بشه،و کپی هم انجام بشه،اما نمیدونم چطوری این تصویر کپی شده در ادرس مورد نظر ذخیره بشه.
    و مشکل بعدیم هم اینه که نمیدونم چطور این کار به صورت خودکار هر 5 دقیقه انجام بشه،و نیاز به زدن کلید نباشه.یعنی به محض اینکه فایل باز شد خودش به صورت خودکار هر 5 دقیقه از ستونهای مورد نظر عکس بگیره و در داخل پوشه ادرس مورد نظر ذخیره بشه.
    کسی میتونه کمک کنه؟ خیلی واجبه
    ممنون پیشاپیش
    سلام
    ببینید این کد به کارتون میاد

کد PHP:
    Sub ExportRange()
    Const 
    FName As String "C:\Users\Meysam\Desktop\Data\export.jpg" 
    Dim rng As Range
     Dim shtTemp 
    As Worksheet
     Dim chtTemp 
    As Chart 
    Application
    .ScreenUpdating False

'دامنه را در صورت لزوم تغيير دهيد

Set rng = Worksheets("Sheet1").Range("A1:F10")

'
    يک صفحه کار دما اضافه کنيدنمودار در اين مورد قرار داده خواهد شدبعد از آن حذف خواهد شد

Set shtTemp 
    Worksheets.Add

' افزودن نمودار

Charts.Add

نمودار را به صفحه جديد منتقل کنيد و به آن مراجعه کنيد

ActiveChart
    .Location Where:=xlLocationAsObjectName:=shtTemp.Name
    Set chtTemp 
    ActiveChart

' کپي و چسباندن محدوده

rng.CopyPicture Appearance:=xlScreen, Format:=xlPicture
    chtTemp.Paste

صادر کردن

chtTemp
    .Export Filename:=FName

' مرتب کردن ... 

Application.DisplayAlerts = False
     shtTemp.Delete
     Application.DisplayAlerts = True
     Application.ScreenUpdating = True

End Sub 
    Last edited by میثم مقدم نیا; 2020/10/11, 12:11.
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• miillad

• 2019/03/28
      • 31
      • 39.00

ممنون اقا میثم،کدی که فرستادی خیلی خوبه و کار میکنه.حالا 3 تا مشکل دارم با این کد.
      اولی اینکه رزولیشن تصویر ساخته شده خیلی کمه این رو از کجا باید تنظیم کنم؟
      دوم اینکه فرمتی که عکس ساخته میشه jpg هست که خیلی کیفیت کم میشه با این فرمت،از کجا میتونم بهش فرمت png یا bmp بدم؟
      مشکل سوم هم اینه که با زدن دکمه این کد کار میکنه،چیکار کنیم که اتوماتیک هر 5 دقیقه یک بار ران بشه برنامه؟
      بازم ممنون از راهنماییتون

کامنت

• miillad

• 2019/03/28
        • 31
        • 39.00

نوشته اصلی توسط miillad
        ممنون اقا میثم،کدی که فرستادی خیلی خوبه و کار میکنه.حالا 3 تا مشکل دارم با این کد.
        اولی اینکه رزولیشن تصویر ساخته شده خیلی کمه این رو از کجا باید تنظیم کنم؟
        دوم اینکه فرمتی که عکس ساخته میشه jpg هست که خیلی کیفیت کم میشه با این فرمت،از کجا میتونم بهش فرمت png یا bmp بدم؟
        مشکل سوم هم اینه که با زدن دکمه این کد کار میکنه،چیکار کنیم که اتوماتیک هر 5 دقیقه یک بار ران بشه برنامه؟
        بازم ممنون از راهنماییتون
        خب به لطفا خدا فرمت و رزولیشن رو درست کردم.فقط مونده اتوماتیک بودن ذخیره تصویر.
        اومدم از یه حلقه استفاده کردم و یه زمان هم بهش دادم،اما قانعم نکرد،چون اینجوری مدام برنامه درگیره پردازش هست.یه راه بهتر نیازه

کامنت

• kazem1359

• 2018/06/08
          • 331
          • 39.00

سلام دوست عزیز امکانش هست اون کدی که با فرمت عکس و کیفیت خوب ذخیره میکنه قرار بدی تا ما هم استفاده بکنیم چون دنبال همچین کدی هستم . ممنون

کامنت

• miillad

• 2019/03/28
            • 31
            • 39.00

نوشته اصلی توسط kazem1359
            سلام دوست عزیز امکانش هست اون کدی که با فرمت عکس و کیفیت خوب ذخیره میکنه قرار بدی تا ما هم استفاده بکنیم چون دنبال همچین کدی هستم . ممنون
            سلام.من فرمت تصویر رو به جای jpg زدم png
            و برای بالا رفتن رزولیشن به اندازه سایز فول اچ دی، این دستورات رو بهش اضافه کردم:
            With ActiveChart.Parent
            .Width = 1920
            .Height = 1080
            End With
            الان تصویری که ذخیره میشه نهایت کیفیت رو داره و کاملا راضی هستم...

دوستان کسی راه حلی نداره که این کد با باز شدن اکسل به صورت خودکار هر 5 دقیقه اجرا بشه بدون اینکه برنامه درگیر پردازش باشه؟

کامنت

چند لحظه..