ثبت اطلاعات

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

[حل شده] ثبت اطلاعات

سلام

من در فایل پیوست برای ثبت تعداد مرخصی ها با یک مشکل مواجه شدم
    من میخوارم برای ثبت تعداد مرخصی رفته شده برای هر نفر جلوی اسم اون یک تیک بخوره ولی تو فرم من فقط در سلول e ثبت میشه
    میخوام برای بار دوم که مرخصی را برای یکی ثبت میکنم خودکار تشخیص بده اگه سلول e پر بود بره به سلول f و الا آخر
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    فایل های پیوست شده
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]
  • mrhartsclube

• 2017/11/15
    • 130
    • 81.00

سلام دوست عزیز

این کد دو بخشه که با کامنت جدا شده (البته کامنتها رو به سبک کامنت پی اچ پی گذاشتم، واسه همین بعد از کپی کردن یا // رو به ' تغییر بدین یا کلا کامنتنها رو حذف کنید که ارور نده) بخش اول برای اینه که اگه فقط خواستین اگه e پر بود بره خونه f، بخش دوم برای اینه که تا 45 تا خونه بعدش (تا خونه 50) رو هم تست کنه و اگه پر بود بره بعدی. این برای وقتیه که شما بخواین محدود کنین تعداد علامت زدنها رو به مثلا 30 تا و میتونین آخرش یه IF بذارین که اگه تا 30 تا خونه پر بود پیغام بده که 30 تا مرخصی استفاده شده و بخش آخر هم برای اینه که تا هرجایی که تیک یا ضربدر داشت جلو بره و خونه خالی بعد رو علامت بزنه:

کد PHP:
    // Ln 24 | Original Code: Range("e" & kk).Value = ComboBox1.Text
            // Checking Only One Next Column

If Range("e" kk).Value <> "" Then
                Range
    ("e" kk).Value ComboBox1.Text

Else

Range("f" kk).Value ComboBox1.Text
            End 
    If

// Checking 45 More Columns

Dim j As Integer

// e = 5 -> ax = 50

For 5 To 50

If Range(kk).Value <> "" Then
                    Range
    (kk).Value ComboBox1.Text

Exit For

End If

Next j

// Checking All Columns

5

Do While True

Range

Exit Do

End If

1
            Loop 
    خط شماره 24 که کد اصلیشو کامنت کردم باید با یکی از این سه بخش حابجا بشه :victory3:
    Last edited by mrhartsclube; 2020/10/11, 13:41.
    [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
    [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
      • 558
      • 41.00

نوشته اصلی توسط mrhartsclube
      سلام دوست عزیز

این کد دو بخشه که با کامنت جدا شده (البته کامنتها رو به سبک کامنت پی اچ پی گذاشتم، واسه همین بعد از کپی کردن یا // رو به ' تغییر بدین یا کلا کامنتنها رو حذف کنید که ارور نده) بخش اول برای اینه که اگه فقط خواستین اگه e پر بود بره خونه f، بخش دوم برای اینه که تا 45 تا خونه بعدش (تا خونه 50) رو هم تست کنه و اگه پر بود بره بعدی. این برای وقتیه که شما بخواین محدود کنین تعداد علامت زدنها رو به مثلا 30 تا و میتونین آخرش یه IF بذارین که اگه تا 30 تا خونه پر بود پیغام بده که 30 تا مرخصی استفاده شده و بخش آخر هم برای اینه که تا هرجایی که تیک یا ضربدر داشت جلو بره و خونه خالی بعد رو علامت بزنه:

کد PHP:
      // Ln 24 | Original Code: Range("e" & kk).Value = ComboBox1.Text
              // Checking Only One Next Column

If Range("e" kk).Value <> "" Then
                  Range
      ("e" kk).Value ComboBox1.Text

Else

Range("f" kk).Value ComboBox1.Text
              End 
      If

// Checking 45 More Columns

Dim j As Integer

// e = 5 -> ax = 50

For 5 To 50

Range

Exit For

End If

Next j

// Checking All Columns

5

Do While True

Range

Exit Do

End If

1
              Loop 
      خط شماره 24 که کد اصلیشو کامنت کردم باید با یکی از این سه بخش حابجا بشه :victory3:

سلام
      ممنون از این که سریع جواب دادید من کد را جایگزین کردم اما کد جواب نداد اگه براتون مقدرو است با یک فایل نمونه راهنماییم کنید
      [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
        • 130
        • 81.00

نوشته اصلی توسط میثم مقدم نیا

سلام
        ممنون از این که سریع جواب دادید من کد را جایگزین کردم اما کد جواب نداد اگه براتون مقدرو است با یک فایل نمونه راهنماییم کنید
        دوست عزیز الان به سیستم دسترسی ندارم ولی اولین فرصت میذارم
        فقط اینو تست کنید و جوابشو بگین:
        جای همه Range(j & kk) ها بنویسید Cells (kk,j)
        اگه درست نشد اطلاع بدین فایل بذارم

Sent from my iPhone using Tapatalk
        [CENTER][COLOR=#696969][FONT=lucida console]... [B]Programming [/B]C# - VB.Net - VC++ - ASP.Net - HTML - CSS - JS - AS2 - AutoIt - Pascal - Delphi - PHP - Python - VBA - Etc
        [/FONT][/COLOR][SIZE=2][FONT=lucida console][COLOR=#808080]... 2D & 3D [B]Graphic Designer[/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] 2D & 3D [B]Animator [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Game [/B]Designer & [B]Hacker [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] Data [B]Forensic [/B]Expert [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Ethical [/B]Hacker [/COLOR][COLOR=#ff0000][B]|[/B][/COLOR][COLOR=#808080] [B]Pen[/B] Tester

[/COLOR][/FONT][/SIZE][COLOR=#ff0000][FONT=courier new][SIZE=4][B].: Expert in doing what nobody else can :.[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
          • 558
          • 41.00

دوست عزیز الان به سیستم دسترسی ندارم ولی اولین فرصت میذارم
          فقط اینو تست کنید و جوابشو بگین:
          جای همه range(j & kk) ها بنویسید cells (kk,j)
          اگه درست نشد اطلاع بدین فایل بذارم
          با سلام مجدد
          فقط پیغام خطا حذف شد اما چیزی ثبت نمشه
          اما برای افرادی که مرخصی ثبت نشده به جا
          e در f ثبت میکنه

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
            • 130
            • 81.00

نوشته اصلی توسط میثم مقدم نیا
            با سلام مجدد
            فقط پیغام خطا حذف شد اما چیزی ثبت نمشه
            اما برای افرادی که مرخصی ثبت نشده به جا
            e در f ثبت میکنه
            سلام دوست عزیز

لطفا اشتباه منو ببخشید، توی شرایط فکری - محیطی مناسبی نبودم یه بخش کد که بالا نوشته بودم رو برای پایینیا ننوشتم.
            خط قبل از End IF این خط رو اضافه کنید:

کد PHP:
            Else

Cells (kk,j).Value ComboBox1.Text 
            Last edited by mrhartsclube; 2020/10/12, 11:26.

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
              • 558
              • 41.00

سلام دوست عزیز

لطفا اشتباه منو ببخشید، توی شرایط فکری - محیطی مناسبی نبودم یه بخش کد که بالا نوشته بودم رو برای پایینیا ننوشتم.
              خط قبل از end if این خط رو اضافه کنید:

کد PHP:
              else

cells (kk,j).value combobox1.text 
              سلام
              کد رو اضافه کردم ولی باز جواب نداد
              این بار برای افرادی که مرخصی ثبت نشده e و f را باهم تیک میزنه
              لطفا یک نمونه قرار بدید شاید من کد رو درست قرار نمیدم

کامنت

• mrhartsclube

• 2017/11/15
                • 130
                • 81.00

سلام دوست عزیز

باز منو ببخشید، خدمت شما:
                فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..