ماکرو نویسی اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • meysam_9017

• 2020/10/15
    • 9

[حل شده] ماکرو نویسی اکسل

سلام وقتتون بخیر من یه سوال دارم در مورد ماکرونویسی من تحویل دار بانک هستم برای دریافت های نقدی نیاز به یه صفحه اکسل دارم طوری که مثلا 6مدل اسکناس داریم مثلا 50 هزاری و 10 هزاری و...من تو اون صفحه تعداد هر کدوم رو میزنم حالا فرمول هم دارم که مثلا ضرب میکنه و جمع میده ....نکته ای که لازم دارم اینه که مثلا اسکناس دوهزاری که صفر هست با مثلا 5هزاری که صفر هست رو وارد میکنم میخوام این سطر هایی که تعداد اسکناسش صفر هست تو پرینت نیاد اصلا....ضمن اینکه با ماکرو activesheet.printout هم پرینت خودکار میگیرم...مثلا میدونم که باید با شرط جلو برم و محدوده مورد بررسی رو تو ماکرو وارد کنم ولی نمیدونم چی باید تایپ کنم...اگر امکان داره راهنمایی کافی داشته باشید ممنونم</span>
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

از پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست - یک فایل اکسل نمونه کوچولو با نتیجه مورد انتظار قرار دهید لطفا
    تا در اولین فرصت توسط دوستان عزیز، پاسخ مطلوب را دریافت نمایید.
    مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• meysam_9017

• 2020/10/15
      • 9

خیلی ممنون یه سری تابع و یک ماکرو پرینت هم هست ممکنه اونا رو نشون نده ...
      فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

تست کنید لطفا!
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• meysam_9017

• 2020/10/15
          • 9

نوشته اصلی توسط saed.rasa
          سلام

تست کنید لطفا!
          خیلی ممنون تا حدودی متوجه تابع ها شدم من میخواستم چند تا ماکرو بنویسم کهفرقی نمیکنه حالا با تابع هم به جواب برسم خوبه....البته یه سری اصلاحات باید انجام بدم مثلا فرقی نمیکنه که همه اطلاعات تو یک صفحه باشه درسته؟؟یا میتونم به ماکرو تو صفحه دیتا درست کنم که بدون دیدن گزارش همون جا پرینت بگیره.... و کمی هم از نظر زیبایی کار داره ....در کل عالی هست و میشه گفت به جواب رسیدم ضمن اینکه میخوام یه ماکرو هم بنویسم که با کلیک همه خونه تعداد صفر بشه و دقیقا خونه ای انتخاب بشه که مربوط به اسکناس 100 تومنی هست...خیلی تو اینترنت گشتم که برای کلیت اینکار(همین شمارش پول )چیزی پیدا کنم که اینجاا به جواب رسید م در مورد صفر کردن هم اگر تونستید راهنمایی کنید ضمن اینکه سوال داشتم دوباره میپرسم ممنونم

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

سلام
            ظبط ماکرو: شروع ماکرو_انتخاب محدود مورد نظر یا تعداد _وارد کردن صفر_ فشردن همزمان Ctrl+Enter_انتخاب سلول مورد نظر یا ۱۰۰تومانی_پایان ماکرو
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
              • 699

با سلام
              برای دیدن دستورات کلید های Alt+F11 را فشاردهید.
              روی ماکروی 1 کلیک کنید.
              موفق باشید میر
              فایل های پیوست شده

کامنت

• meysam_9017

• 2020/10/15
                • 9

ماکرو نویسی در اکسل

سلام اگر امکان داره لطف کنید ماکرویی رو که ایجاد کردین بر روی فایل جدید پیاده سازی کنید اکثر توضیحات لازمه رو نوشتم ضمن اینکه ماکرو هایی که ایجاد کردم اونایی که اشتباه بوده و نیازی بهشون ندارم وقتی از منو دولوپر و گزینه ماکرو ها میخوام پاکشون کنم پیام میده عکسش رو میفرستم ....خیلی خیلی ممنون از لطف شما و سایر دوستان
                فایل های پیوست شده

کامنت

• meysam_9017

• 2020/10/15
                  • 9

نوشته اصلی توسط majid_mx4
                  با سلام
                  روی ماکروی 1 کلیک کنید.
                  موفق باشید میر
                  سلام ممنونم میشم اگر دوباره بررسی داشته باشید

- - - Updated - - -

با سلام
                  روی ماکروی 1 کلیک کنید.
                  موفق باشید میر
                  سلام مجدد
                  یکی از اشتباهاتم درج کلمه واریز و برداشت به اشتباه در در سطر 3 هست که در اصل مکان اسکناس ها است ....حتما اصلاح داشته باشید ماکرو واریز و برداشت رو خودم اصلاح میکنم ممنونم

کامنت

• meysam_9017

• 2020/10/15
                    • 9

سلام
                    ظبط ماکرو: شروع ماکرو_انتخاب محدود مورد نظر یا تعداد _وارد کردن صفر_ فشردن همزمان Ctrl+Enter_انتخاب سلول مورد نظر یا ۱۰۰تومانی_پایان ماکرو
                    جناب saed rasa امکان داره شما همون تابع ایندکس و اگریگیت رو رو فایل جدید اعمال کنید ممنونم ....اصلاخاتی هم نوشتم تو چت های قبلی ...پیشاپیش ممنونم

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
                      • 1054

سلام

ضمن تشکر از راهنمایی های استاد قدرتمند من، جناب آقای Majid_Mx4 و کسب اجازه

تست کنید لطفا!
                      کد:
                      =IF(ROW(A1)<=COUNTIF(Tedad,">0"),VLOOKUP(ROW(A1),$A$3:$D$9,2,0),IF(ROW(A1)<=COUNTIF(Tedad,">0")+1,$E$10,"")
                      فایل های پیوست شده
                      Last edited by saed.rasa; 2020/10/16, 22:05.
                      [/FONT][/CENTER]
                      [/FONT][/CENTER]

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                        • 699

جناب آقای saed.rasa به بنده لطف دارید پاینده باشید.

دوست عزیز
                        فایل ضمیمه را بررسی نمایید

پایدار باشید میر
                        فایل های پیوست شده

کامنت

• meysam_9017

• 2020/10/15
                          • 9

سلام

ضمن تشکر از راهنمایی های استاد قدرتمند من، جناب آقای Majid_Mx4 و کسب اجازه

تست کنید لطفا!
                          کد:
                          =IF(ROW(A1)<=COUNTIF(Tedad,">0"),VLOOKUP(ROW(A1),$A$3:$D$9,2,0),IF(ROW(A1)<=COUNTIF(Tedad,">0")+1,$E$10,"")
                          خیلی خیلی ممنون جناب آقای saed . rasa خیلی لطف کردین ممنون از محبت شما مطمینا دانش بالایی در زمیه اکسل کسب کردین که پاسخ به این خوبی دادین....خیلی خیلی ممنون

کامنت

• meysam_9017

• 2020/10/15
                            • 9

جناب آقای saed.rasa به بنده لطف دارید پاینده باشید.

دوست عزیز
                            فایل ضمیمه را بررسی نمایید

پایدار باشید میر
                            استاد گرانقدر از شما خیلی خیلی ممنونم واقعا خیلی گشتم تو اینترنت برای همچین چیزی ولی نمیتونستم پیداش کنم ....این ابزاری هست که اکثر شعبات به اون نیاز دارن ...اگر بتونید این فایل رو منتشر کید داخل سایت ممکنه کمک حال خیلیا بشه....واقعا دست مریزاد بیگم به شما و سایر دوستان که زحمت میکشید و وقت میگذارید برای پاسخ به این سوالات خداقوت

کامنت

چند لحظه..