فیلتر کردن با استفاده از توابع

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mrdn66

• 2012/05/28
    • 42

فیلتر کردن با استفاده از توابع

با سلام خدمت دوستان
    جدولی دارم با دو ستون با عنوان نام مسیر و تاریخ حفاری
    دنبال فرمولی هستم که نام مسیر هایی را که در تاریخ خاصی (مثلا 15/3/1391) حفاری شده اند را در شیت دیگر لیست کند.
    فایل جدول رو هم پیوست کرده ام .

ممنون میشم از راهنماییتون

http://mrdn66.persiangig.com/document/question.rar

فرقى نمی كند گودال آب كوچكى باشى یا دریاى بیكران... زلال كه باشى، آسمان در توست
    فرقى نمی كند گودال آب كوچكى باشى یا دریاى بیكران... زلال كه باشى، آسمان در توست.
  • Amirsayyafi

• 2011/06/25
    • 277

RE: فیلتر کردن با استفاده از توابع

از Pivot Table استفاده کنید. البته متأسفانه فایلتون رو دریافت نکردم.
    [color=#6B8E23]
    [b]این نیز بگذرد.[/b][/color]

کامنت

• mrdn66

• 2012/05/28
      • 42

ممنون از راهنمایی تون خانم امیرسیافی
      احتیاج به توضیح بیشتری دارم ...
      در ضمن این فیلتر کردن تنها قسمتی از کاری که قصد انجام اون رو دارم و قصدم تنها فیلتر کردن نیست، یعنی قسمتی از یک فرمول است که قصد نوشتن اون رو دارم ولی اطلاعات کافی رو ندارم

فرقى نمی كند گودال آب كوچكى باشى یا دریاى بیكران... زلال كه باشى، آسمان در توست.

کامنت

• Amirsayyafi

• 2011/06/25
        • 277

سؤال شما دو بخش دارد. اولین سؤالتون رو میشه با پیوت حل کرد.
        ولی بفرمایید که با پیوت آشنایی دارید یا خیر؟
        درخصوص بخش دوم هم فرمولتون چیه؟ آیا میخواهید بعد از پیوت فرمول هم بدهید؟ در خود پیوت امکان فرمول نویسی هست منتها باید بدونم که آشنایی شما چقدر است.

به فایلتون یه نگاهی بندازید.

http://persiandrive.com/294979

با فیلتر کردن حفاری میتونید تاریخ مورد نظرتون رو در ستون دلخواه کپی پیس کنید.

البته بهتره که پیوتتون در یک شیت دیگه قرار داشته باشه.
        [color=#6B8E23]

کامنت

• mrdn66

• 2012/05/28
          • 42

ممنون از وقتی که گذاشتید
          اطلاعات من در مورد Pivot table خیلی کمه
          بهتره بازتر کنم مشکلم رو
          مشکله من اینجاست که تابع Vlookup اولین مقداری رو که پیدا میکنه نمایش میده و بقیه موارد رو نشون نمیده در صورتی که من همه مسیرهایی رو میخوام که تاریخشون 15/3/1391 است .
          لطف میکنید اگه راهنماییم کنید .

کامنت

• Amirsayyafi

• 2011/06/25
            • 277

همون طور که گفتم مسأله شما بهتره که با Pivot حل بشه.
            البته میتونید جدولتونو بر اساس تاریخ مرتب کنید و اطلاعات مورد نیازتونو از این طریق به دست بیارید ولی Pivot ابزار بسیار قدرتمندی برای گزارشگیری است که سعی کنید حتماً حداقل با مقدماتش آشنا باشید.
            فایلی که براتون گذاشتم میتونه کمکتون باشه.

میتونید فایل کاملتری رو به ایمیلم بفرستید تا شیت Pivot اون رو براتون آماده کنم و فرمولی رو هم که میخواهید داخلش بگذارم.
            [color=#6B8E23]

کامنت

• komeilex

نوشته اصلی توسط mrdn66
              با سلام خدمت دوستان
              جدولی دارم با دو ستون با عنوان نام مسیر و تاریخ حفاری
              دنبال فرمولی هستم که نام مسیر هایی را که در تاریخ خاصی (مثلا 15/3/1391) حفاری شده اند را در شیت دیگر لیست کند.
              فایل جدول رو هم پیوست کرده ام .

http://mrdn66.persiangig.com/document/question.rar

با تشکر فراوان از خانم امیرسیفی.
              دوست عزیز تو فایل پیوست یه نمونه جواب براتون قرار دادم ببینین مشکلتون برطرف میشه.
              [attachment=790]
              فایل های پیوست شده

کامنت

• mrdn66

• 2012/05/28
                • 42

ممنون از لطفتون خانم امیرسیفی و آقای کمیل
                فایلی که آقای کمیل فرستادند تقریبا همونی بود که دنبالش می گشتم .
                فقط اضافه کردن یک ستون فکر میکنم که مشکلاتی رو واسم ایجاد کنه چون تعداد ردیف های جدول من بالغ بر 3000 خواهد بود و ممکنه روزانه چند ردیف در بین ردیف های موجود اضافه شود.

بازهم یه فایل کامل تری رو میفرستم که منظورم رو بهتر توضیح بدم ، در حقیقت من یه جدول دارم که اطلاعات خامم رو اونجا وارد میکنم که از اون به منظور کارهای آماری و ... استفاده میکنم و هر روز مجبورم دوباره قسمتی از همان اطلاعات رو درفرمت دیگری برای ارائه به ناظر و کارفرما وارد کنم که وقت زیادی از من میگیره به همین دلیل قصد دارم تا فرمولی بنویسم که تاریخ عملیات رو با تاریخ گزارشم مقایسه کنه و در صورت تطابق اون رو در فرمت گزارش روزانه بیاره ( فایلی که پیوست شده منظورم رو بهتر نشون میده)

http://mrdn66.persiangig.com/document/Question_0.rar

کامنت

• Save As

• 2012/05/14
                  • 27

سلام کمیل جان
                  تو دو تا سلول سبز رنگ اولی در ارگومان اول vlookup ادرس سلولهای a1وa2 داده شده که یکی خالیه و یکی دیگه نوشته شده row و بقیه سلولهای ستون a با تابع if پر شده ولی a1 وa2 که فرمول نداره هم جواب داده میشه یه توضیح بدی
                  ممنون
                  [url=www.ie-pdf.mihanblog.com]www.ie-pdf.mihanblog.com[/url]

کامنت

• mrdn66

• 2012/05/28
                    • 42

با اجازه آقا کمیل من یه توضیح مختصر به دوست عزیزمون بدم

دستورهای If ی که در ستون A نوشته شده محض پیدا کردن تاریخ 15/3/1391 می باشد و به محض پیدا کردن اولین تاریخ 15/3/1391 عدد 1 را به ستون A متناظر به اون ردیف میده و دوباره با پیدا کردن تاریخ 15/3/91 بعدی عدد 2 رو به اون اختصاص میده
                    حالا برای نشان دادن مسیرهای متناظر این تاریخ از Vlookup استفاده کرده است به این صورت که نام مسیری که در ستون A متناظر اون عدد 1 هست رو پیدا کنه و در سلول سبز رنگ اول نشون بده و به همین ترتیب عدد 2 رو جست و جو کنه و مسیر متناظر اون رو در سلول دوم نمایش بده ،
                    حالا برای اینکه به تابع Vlookup بگه 1 رو جست و جو کن میگه Row(A1) رو جست و جو کن که همون یک میشه و چون آدرس دهی Row(A1) نسبی هست با کپی سلول اول به سلول دوم (قسمت سبز رنگ) تابع Vlookup دنبال Row(A2) میگرده که همون عدد 2 است و به این ترتیب تمام مسیرهایی که تاریخ 15/3/91 حفاری شدن رو نشون میده .
                    و در حقیقت به جای ستون A از هر ستون دیگری هم میتونست در تابع Row استفاده کنه .
                    امیدوارم درست گفته باشم .

کامنت

• komeilex

[align=justify]سلام خدمت همه دوستان.
                      آقا دانيال شرمنده، متوجه پستتون نشدم ولي جواب آقا محمدرضا کاملا درست بود
                      آقا محمدرضا، من فک نکنم اضاف کردن ستون مشکلي براتون به وجود بياره. من براي فايل آخري که قرار دادين اين کارو براي 3000 رديف انجام دادم و الان شما فقط کافيه که به داده هاي خامتون اضافه کنين. رديف مربوطه به طور اتوماتيک و باتوجه به شرط پر ميشه که از اون مي تونين تو فرم گزارش استفاده کنين. اميدوارم مشکلتون حل بشه.[/align]
                      http://s3.picofile.com/file/7433952575/Question_2.rar.html

کامنت

• mrdn66

• 2012/05/28
                        • 42

ممنون آقا کمیل بنده هم دقیقا همین کار رو برای فایلم انجام دادم و 7 ستون به ستون هام اضافه شد که این به خاطر وجود آیتم های دیگری بود که میخواستم سرچ کنم .
                        اضافه شدن 7 ستون موقعی دردسر میشه که خواسته باشم اسم مسیری رو بین مسیرهای موجود اضافه کنم و از طرفی چون فایلی که بنده باهاش کار میکنم سنگین شده و Insert کردن یک ردیف حدود 10 ثانیه طول میکشه، و مجبورم فرمول های سطرهای دیگه رو هم در این سطر پیس کنم که این هم به کندی انجام میشه و وقت گیره .
                        اگه دوستان ایده ای در این رابطه به ذهنتون میرسه ممنون میشم از راهنماییتون

کامنت

• mahyarabidi

• 2012/07/16
                          • 9

با تشکر از komeilex عزیز

فایل ایشون رو یه مقدار dynamic تر کردم که با تغییر تعداد داده ها همه چیز تغییر بکنه و راحت تر بشه باهاش کار کرد.

شاید روش هایی که استفاده کردم یه مقدار مبتدیانه باشه ! دیگه ببخشید :blush:

دانلود فایل
                          [color=#4682B4][size=medium]♣ وقتي [b]عشق [/b]و [b]مهارت [/b]توأم با هم کار کنند، انتظار يک [b]شاهکار [/b]را داشته باشيد ♣[/size][/color]

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
                            • 2034
                            • 85.00

سلام دوست عزیز
                            من ی پیشنهاد میدم، جهت کاهش حجم فایل و اینکه مشکل برای اضافه کردن ردییف در بین اظلاعات از بین بره
                            اگر شما از table استفاده کنید 2 مزیت داره:
                            1)نیازی نیس از مین اول تا 3000 فرمول رو درگ کنید.بنا به افزایش محدوده، خودش براتون ادامه میده
                            2)اگر بین ردیف ها ردیفی insert کنید، همون روال فرمول رو ادامه می ده و جایگزین می کنه.و میازی به تصحیح فرمول ها نیست

(توضیحاتی که دادم نکاتی در مورد صورت مسئله هست و دیتابیس مربوطه)
                            [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
                            [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
                            :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
                            [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
                            [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..