کمک در فرمول نویسی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • farhadhi62

• 2019/09/13
    • 24
    • 21.00

[حل شده] کمک در فرمول نویسی

سلام خسته نباشید
    من یک فایل اکسل دارم که برنامه هفتگی قطار های راه آهن هست و برای مامورهای قطار استفاده میشه
    شیت اول برنامه هفتگی هست که با نام مامورین نوشته میشه
    اسکرین شات
    و هر مامور هم در شیت جداگانه با همون نام آن جدول هفتگی را دارد
    اسکرین شات
    حالا من میخوام برنامه را در جدول هفتگی وارد کردم از هشتگرد1 تا گرمسار 5 برای هر مامور به صورت جداگانه برنامه خودش در شیتش مشخص بشه با نامش
    برای مثال میخوام من در برنامه هفتگی برنامه یک هفته را زدم مثال طبق عکس زیر کریمی یکشنبه گرمسار 1 و هشتگرد3 هست
    اسکرین شات
    به صورت اتوماتیک در شیت کریمی در جدولش یکشنبه گرمسار1 و هشتگرد۳ کریمی تایپ بشه
    اسکرین شات
    جمع بندی میخوام با نام هر فرد برنامه های در طول یک هفته را از شیت اول برنامه هفتگی سرچ کنه و در شیت همان فرد با نام خودش در همان مسیر ها که برنامه دارد کپی پیست بشه
    من خودم که از پسش بر نیومدم ممنون میشم یک نفر که میتونه برام فرمول نویس کند یا هر راههی که به ذهنش میرسه ممنون میشم
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    نارنجی را می توانید انتخاب یا تایپ کنید
    هر چند تا شیت هم دوست داشتید می توانید کپی کنید
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..