راه ساده برای ایجاد لینک های زیاد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • edvvin

• 2020/08/02
    • 38

پرسش راه ساده برای ایجاد لینک های زیاد

سلام دوستان .
    داخل فایل اکسل بهتر توضیح دادم . چیزی رو که میخوام نوشتم . نمیدونم اکسل دقیقا چه امکانات خوبی برای این شرایط داره . لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام دوست عزیز

به نظر میاد سوال شما نامفهوم و ارتباط معنی دار ندارد و نیاز به توضیحات بیشتری می باشد
    منظور شما از لینک چیست؟ آیا هایپیرلینک است؟ دقیقا به کجا لینک شود؟
    نتیجه مورد انتظار را با مثال در اکسل بیان کنید لطفا
    مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• edvvin

• 2020/08/02
      • 38

بله حق با شماست . من برای اینکه منظورمن رو متوجه بشید. مثلا کادر های همراه با لینک درست کردم .این تنها راهی بود که به ذهنم می رسید اما چون دیتا زیاد هست دست کردن لینک باکس سخته و زیاد . من فک میکنم احتمالا راه ساده تری هم باشه
      فایل های پیوست شده

کامنت

• M_ExceL

• 2018/04/23
        • 677

نوشته اصلی توسط edvvin
        سلام دوستان .
        داخل فایل اکسل بهتر توضیح دادم . چیزی رو که میخوام نوشتم . نمیدونم اکسل دقیقا چه امکانات خوبی برای این شرایط داره . لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم
        سلام،
        نیاز به توضیحات بیشتری هست
        خواستتون رو دقیق شرح دهید
        [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..