مشخص شدن تعداد رقم اعداد

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • habib100

• 2017/12/18
    • 112
    • 39.00

[حل شده] مشخص شدن تعداد رقم اعداد

با سلام و خسته نباشید خدمت همه
    فایل اکسلی دارم که شامل تعداد ی شماره دارد که همه چهار کارکتری هستند 4 رقمی. میخواهم آنهایی که سه رقم هستند یا دو رقم هستند را پیدا کنم و به قبل آن 0 اضاف کنم. چگونه میتونم آنها را شناسایی کنم.، غیر از فیلتر کردن آنها.(تعداد زیاد می باشد) سورت هم که میکنم اول یا آخر لیست فیلتر قرار نمیگیرند و در کل فیلتر باید دونه به دونه تیک بزنم. راه سریع تر و کم خطا تری وجود دارد؟
    ممنون هستم.
    فایل های پیوست شده
  • M_ExceL

• 2018/04/23
    • 677

نوشته اصلی توسط habib100
    فایل اکسلی دارم که شامل تعداد ی شماره دارد که همه چهار کارکتری هستند 4 رقمی. میخواهم آنهایی که سه رقم هستند یا دو رقم هستند را پیدا کنم و به قبل آن 0 اضاف کنم. چگونه میتونم آنها را شناسایی کنم.، غیر از فیلتر کردن آنها.(تعداد زیاد می باشد) سورت هم که میکنم اول یا آخر لیست فیلتر قرار نمیگیرند و در کل فیلتر باید دونه به دونه تیک بزنم. راه سریع تر و کم خطا تری وجود دارد؟
    ممنون هستم.
    سلام،
    داخل ستون دیگری از فرمول زیر استفاده کنید :
    کد:
    =if(len(a2)=3,("0"&a2),if(len(a2)=2,("00"&a2),a2))
    [CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
    [/CENTER]

کامنت

• habib100

• 2017/12/18
      • 112
      • 39.00

خیلی ممنونم

کامنت

• mohsenrasti

• 2020/04/01
        • 46
        • 81.00

نوشته اصلی توسط habib100
        ممنون هستم.
        سلام میتونید محدوده رو انتخاب کنید و از فرمت سل در قسمت کاستوم به جای جنرال چهار تا صفر بگزارید و اوکی کنید براحتی هر کدوم از اعداد که کمتر از چهار رقم هستند رو بهشون صفر اضافه میکنه و نیازی به ستون کمکی یا فرمول نویسی ندارید

کامنت

• habib100

• 2017/12/18
          • 112
          • 39.00

خیللللی ممنونم

کامنت

چند لحظه..