ضرب مقدار ثابت در یک ستون با حفظ فرمول در همان ستون

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mohamad.b
    • 2018/09/09
    • 2

پرسش ضرب مقدار ثابت در یک ستون با حفظ فرمول در همان ستون

سلام؛
    من ی فایل دارم که داخل یکی از ستون هاش فرمول ترکیبی متفاوتی از سطرهای متناظرش داره (ستون b). حالا میخوام داخل همون ستون تمامی فرمول ها رو در یک مقدار ثابت دیگه ضرب کنم(مثل ستون c).
    مشکلی که من دارم اینه که میخوام فرمول ها حذف نشه. چون خود اکسل شماره سلول متناظرشو بجای فرمول میذاره.

[ATTACH=CONFIG]21927[/ATTACH]

یعنی در ستون c بجای اینکه نمایش بده b2*1.1
    نمایش بده a2*6)*1.1)=

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!
    تست کنید لطفا!
    در صورت نیاز از پایین - سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست می توانید فایل اکسل قرار دهید صرفا جهت راهنمایی
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• mohamad.b
      • 2018/09/09
      • 2

ممنون از پاسخ و راهنماییتون.
      در واقع موضوع نحوه نمایش فرمول نهایی با جواب هستش که میخوام سابقه ی فرمول هم باقی بمونه.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        من از اکسل 2010 استفاده می کنم این فرمول را ندارد نسخه های بالا دارد
        کد HTML:
        =textformoula((a2*6)*1.1)&"="&a2
        نتیجه باید دقیقا این باشد =(a2*6)*1.1)= جواب مورد نظر
        البته در داخل فرمول TEXTFORMULA فقط آدرس سلول فرمول دار را وارد کنید لطفا
        Last edited by saed.rasa; 2020/11/18, 18:36.
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..