کمک در استفاده از Conditional Formatting

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • farhadhi62

• 2019/09/13
    • 24
    • 21.00

[حل شده] کمک در استفاده از Conditional Formatting

سلام
    من یک فایل اکسل دارم که دو شیت داره اولی برنامه یک ماه و دومی شیت data برای خروجی گرفتن نفرات به صورت جداگانه به این شکل که در شیت اول من برنامه ماهانه نفرات را با اسم مشخص کردم در شیت دوم با لیست کردن و
    Conditional Formatting میخوام اسم هر نفر را سرچ کردم روزهایی که در شیت اول اومده سرکار برام مشخص بشه با راهنمایی یکی از دوستان اکثر مراحل کاری این فایل را انجام دادم ولی جواب نگرفتم
    ممنون میشم ایراد رفع بشه و یه توضیحی داده بشه که اشتباهم کجا بود
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• farhadhi62

• 2019/09/13
      • 24
      • 21.00

تشکر از شما دوست عزیز لطف کردید بله درست هست و کار میکند
      فقط امکانش هست بگید اشکال در چی بود کجای کار را اشتباه کرده بودم؟
      ممنون میشم

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        به نظرم اشکال خاصی ندارید و مشکلی هم نبود
        پیشنهاد
        عجله نکنید به مرور زمان کاندیشنال فرمتینگ را یاد خواهید گرفت باید در این زمینه تحقیق کنید و بیشتر یاد بگیرید
        اما در این موضوع باید برید کاندیشنال فرمتینگ ی فونت سفید هست نگاه کنید و به علامت دلار در فرمول که بعضی اوقات تغییر می کند دقت کنید
        زیاد هم سخت نیست
        این مورد با سری قبل ی کوچولو فرق داشت (هفتگی با ماهانه)
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..