نوشتن در یک سلول و نوشته شدن به صورت خودکار در سلول دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • masuod
    • 2013/06/02
    • 3

پرسش نوشتن در یک سلول و نوشته شدن به صورت خودکار در سلول دیگر

با سلام و خسته نباشید.
    میخواهم در یک شیت مطلبی اعم از اعداد و غیره را وارد کنم و به صورت اتوماتیک در شیتهای دیگر نیز وارد شود.مثل فایل نمونه

و سوال دو اینکه فرمول زیر به علت داشتن علامت = ایراد گرفته میشود لطفا نحوه صحیح نوشتن آن را یاد دهید .

=if(b14>17,”عالی”,if(b14>15,”خیلی خوب”,if(b14>10,”خوب”,if(b14=10,”ضعیف”,””))))

با تشکر از راهنماییتان
    فایل های پیوست شده
    Last edited by masuod; 2020/11/14, 21:11.
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

یک علامت = قرار دهید و بعد سلول مورد نظر را انتخاب کنید بعد اینتر بزنید و این سلول را می توانید بکشید پایین یا سمت چپ
    این جواب در حالت کلی پاسخ سوال شما بود نه برای فایل ارسالی

من فرمول در فایل شما ندیدم ایا فایل را اشتباه ارسال نکردید

فکر می کنم جواب این فایل اکسل قبلا داده شده است

بهتر است فرمول جدید ارسالی را در داخل فایل اکسل بفرستید لطفا
    Last edited by saed.rasa; 2020/11/14, 22:02.
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..